Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace_kelly

miłość a odchudzanie !

Polecane posty

Gość grace_kelly

Jakiś czas temu schudłam, dośc sporo, zmieniłam rozmiar ubrań z 38 na 34/36, czy to, ze zrzuciłam kilogramy, zmniejszył mi sie tyłek, (biust tez- wiadomo!) mogło spowodować, ze przestałam sie podobać mojemu facetowi?? rzecz jasna - rozstalismy sie, rózne były powody , ale tak sie zastanawiam, czy to wyszczuplenie tez miało jakis wpływ... dodam tylko, ze przed odchudzaniem mój eks kochał moje ciało, jakie ono było, a po odchudzaniu - niby mówil, ze tez mu sie podoba, ale tak troche bez przekonania... za to ja w nowym ciele czuje sie super, w koncu odzyskałam pewnosc siebie.

Kazdemu podoba się co innego - jedni wolą grubsze dziewczyny inni chudsze. Ale i tak najwazniejsze jest to, ze sama się dobrze ze swoim ciałem czujesz. Napisałas że powody były rózne - wiec moze tylko Ci sie wydaje, że ciało miało z tym jakiś związek. Chociaż znajać facetów... moze bał się, że teraz bedziesz miała zbyt duże powodzenie ? :)

Gość grace_kelly
sama już nie wiem... bo mam takie odczucia, że po tym okresie eksowi podobać... :/

Gość wwrrr
Zawsze wredna - większe powodzenie u kobiet może, to one częściej rozmiar 34 uważają za lepszy niż 38 ;)

Gość nie sadze zeby
hehehe...moja mama kiedys prowadzila grupe aerobicu gdzie chodzila taka sliczna ale troche przy kosci dzieczyna, kiedys jej chlopak wparowal na zajecia i krzyknal "Elka ty juz wiecej nie chudnij blagam cie" smiesznie bylo, ale de facto ...jemu sie nowa szczuplejsza nie podobala

38 to rozmiar normalny, nie oznacza z kobieta jest gruba. 34, 36 to juz naprawde chudzinki. zastanow sie, facet chcialby dotykac delikatnej miekkiej skory i seksownych kraglosci czy wystajacych kosci? sama chcialabym schudnac ale tylko w wybranych miejscach ale nie mam na to parcia bo moj facet mowi ze przydaloby mi sie przytyc.. moze sama przesadzam ale jak narazie zero diet tylko zdrowe jedzonko i dbanie o skore:)