Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eNKejowe k00restwo

jak zostać płodzicielem w XXI wieku?

Polecane posty

Gość eNKejowe k00restwo

alimenty, antykoncepcja . . . nie da się napłodzic gromadki dzieci w tych czasach z rożnymi kobietami :(

No nie da, jesli nie masz milionow, miliardow na koncie, dlatego w sumie to dobra motywacja, zeby zostac milionerem ;)

Zawsze mozesz tak manipulowac kobieta, zeby chciala miec z Toba wpadke, bo wygladasz na wysmienity material na meza ;)

Gość Sama mama + dziecko
zawsze możesz przestać płacić alimenty - tak jak mój ex. Chociaż kwotę, którą mi płacił (tą samą od 5 lat) trudno nazwać alimentami, nawet na przedszkole nie starczało:O

Gość Sama mama + dziecko
ale jego stać na płacenie alimentów:O co jeszcze gorzej o nim świadczy...

Sama mama, eh, to dlaczego wybralas partnera, ktorego stac na placenie alimentow, ale ich nie placi? Lubisz drani, bo Twoj tato byl draniem?

Gość Sama mama + dziecko
poprostu się pomyliłam... nigdy nie przypuszczałabym, że ten człowiek okaże się bezwzględnym draniem. Zostawił mnie w ciąży wiedząc o tym, że moja cała najbliższa rodzina mieszka za granicą. Ale mimo, iż byłam sama bez niczyjej pomocy poradziłam sobie. Tym bardziej nie chcę mieć z nim nic wspólnego i już z żadnym facetem, wolę być sama.

Czyli na podstawie jednego drania wnioskujesz, ze reszta facetow nie jest Ciebie godna? A w jaki sposob zaspokajasz swoje wszystkie potrzeby, bedac sama? "Potrzeby: * samorealizacji potrzeby samorealizacji wyrażają się w dążeniu człowieka do rozwoju swoich możliwości; stanowią środek do zaspokojenia potrzeb fizjologicznych lub reakcje kompensujące niezaspokojenie innych potrzeb, o estetyczne (potrzeba harmonii i piękna) o poznawcze (potrzeby wiedzy, rozumienia, nowości) * szacunku i uznania potrzeby uznania i prestiżu we własnych oczach i w oczach innych ludzi; o pragnienie potęgi, wyczynu i wolności, o potrzeba respektu i uznania ze strony innych ludzi, dobrego statusu społecznego, sławy, dominacji, zwracania na siebie uwagi. * przynależności - występują w usiłowaniach przezwyciężenia osamotnienia, eliminacji i obcości, tendencji do nawiązywania bliskich intymnych stosunków, uczestnictwa w życiu grupy, * bezpieczeństwa - pobudzają do działania, zapewniając nienaruszalność, ujawniają się gdy dotychczasowe nawyki okazują się mało przydatne, * fizjologiczne - * potrzeba jedzenia, * potrzeba odpoczynku, * potrzeba przyjemnych doznań zmysłowych, * potrzeby seksualne."

Gość Sama mama + dziecko
Wprost przeciwnie, uważam że większość facetów jest godna zaufania. Niestety boję się zaryzykować spotkania kolejnego nieodpowiedzialnego pseudo mężczyzny. Dlatego nawet jak ktoś bardzo się mnie podoba, spotkam się tylko kilka razy a później urywam kontakt. Wiem... jest to negatywne, ale cóż... Może kiedyś spotkam kogoś, kto nie pozwoli mi odejść.

Gość Sama mama + dziecko
Nie muszę chyba dodawać, że z oczywistych względów wszystkich potrzeb, szczególnie emocjonalnych nie mam zaspokojonych.

Gość los go kiedys pokarze