Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia 266

Czy mozna przestac kochac z dnia na dzien?

Polecane posty

Gość marcia 266

Tak sie zastanawaim.Czy mozna tak z dnia na dzien rozstac sie z partnerem i przestac go kochac?Ze 2 soba staje nam sie obojetna, juz nic dla nas nie znaczy???

Gość marcia 266
Rozstanie 2 ,5 tyg. temu jakis kontakt jest.Nieraz sam zadzwoni nie raz ja.Sam umawia sie na spotkanie a potem nie przychodzi i mnie o tym nie informuje.Zadzwoni odbierze telefon.Tak jak wczoraj zadzwonilam do nego tylko tak pytam sie co slychac.A on ze nic po staremu,pyta sie gdzie jestemi czy bede pozniej w domu bo przyjdzie do mnie o 16.I nie przyszedl.Dlaczego tak sie zachowuje.Po co sie umawia???????

Gość perelki łez...
nie można

Gość marcia 266
Nie potrafie zroumiec jego zachowania.Dlaczego tak sie zachowuje??? Nawet ostatnio kilka dni temu mialam wylaczony telefon- rozladowal mi sie i ladowalam a on Dzwonil i i nie minelo 20 minut i przyszedl do mnie do domu.Byl na chwile pyta sie czy wszsytko w porzadku i poszedl.

Gość fabiane
sprawdza Cie czy nie spotykasz sie z innym

Gość marcia 266
Niedawno spotkalismy sie w miescie jak mnie zobaczyl strasznie sie ucieszyl.Bylo widac rogal na twarzy.Zaczal zartowac.Lapac mnie tak za brzuch i gilgotal. Telefony raz odemnie odbiera a raz nie.Ale sam nie odzwoni. Ciezko mu?????Mi tez bardzo ciezko. Czemu niecche sprobowac jeszcze raz.Ja mialam duzo czasu na myslenie, zrozumialam duzo bledow ktore popelnialam.I wiem jakich nie popelniac w przyszlosci.Jest dla mnie bardzo wazny.I nigdy po rozstaniu nie bylo mi tak ciezko.

Gość marcia 266
Sprawdza mnie ale po co????Jak juz nie cche byc ze mna????

Gość 34534533455
ha, tu nie napisałaś, z jakich powodów się rozstaliście i jak było między wami. to jest ważne.

Gość fabiane
moze chce widziec to jak Ci na nim zalezy? po co do niego dzwonisz?? nie masz co robic w domu??

Gość marcia 266
W ostatnim czasie nie dogadywalismy sie.Ciagfle klotnie i on mial ich dosc.Tydzien po rozstaniu mowil ze potrzebuje czasu zeby sobie wszytko przemyslec. Czemu dzwonie niewiem bo tesknie za nim brakuje mi go.NIe potrafie sie odnalesc.Mieszkam sama i ciezko mi jest bez niego.Puste lozko, jest mi zle bez niego.

Gość 34534533455
po co dzwoni? - głupie pytanie. proces rozstania nie trwa jedną chwilę, czy dzień. rozstawanie się do długotrwały proces, często to tylko nieporozumienia i zdarzają się powroty.

Gość marcia 266
Jakis tydzien temu jak byl u mnie mowil ze nie potrafi sie odnazlesc.Znalesc sobie miejsca.W domu u rodzicow czuje sie obco tak nie swoja.Dodal fajnie mi bylo tutaj z toba i czuje ze tu jeszce wroce.W jego oczach widzialam smutek.Jak dzwonie czy on dzwoni normalnie ze mna rozmawia.Opowiada tak jak kiedys o pracy czy o czyms innym jak bylismy razem.

to moze warto sie go kiedys zapytac co on do cholery wyprawia i dlaczego sie tak zachowuje? zapros go do siebie na powazna rozmowe, powiedz mu co Cie wkurza, boli, irytuje i niech Ci na to odpowie jak dorosly, dojrzaly facet. No chyba ze wolisz czekac i sie zastanawiac.

Gość marcia 266
Unika rozmow na nasz temat.Niechce o tym rozmawiac.Umwoil sie ze mna i wczoraj nie przyszedl.Mam juz dosc.