Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

infantka99

Sposób na odzyskanie byłego

Polecane posty

Hej:) Błagam,pomóżcie! Mój były wyjeżdża pod koniec czerwca na drugi koniec świata do pracy na rok lub więcej. Teraz dzieli nas pół Polski. Jak mam go zachęcić,żeby przyjechał do mnie na początku maja? On ma 1 maja urodziny. Teraz praktycznie nic nas nie łączy, ale ja wciąż go kocham i strasznie cierpię bez niego...Co mogę mu napisać lub powiedzieć aby przyjechał? Jak go przekonać? Proszę, pomóżcie. Ale proszę o poważne odp. Pomóżcie, bo bez niego moje życie nie ma sensu...

Gość cirilla238
może powinnaś do niego zadzwonić i pogadać jak z przyjacielem? a gdy przyjedzie to zobaczycie..powodzenia :)

Gość 34534533455
hahaha... ja pierdzielę... teraz dzieli was pół polski jeśli chodzi o odległość a potem jedzie na drugi koniec świata :) już chyba większych odległości nie ma ;) takie związki na odległość i to taką odległość to strata czasu.

Gość hmmmmmmmmmm ...
Tobie zależy na nim, ale mu na tobie nie I musisz przyjąć to do wiadomości czy chcesz czy nie Jak prędzej to zrozumiesz to lepiej dla ciebie Pamiętaj Nikogo do niczego nie mozna zmusić, a już na pewno nie do miłości To okrutne, ale prawdziwe spotkasz jeszczer kogoś kogo pokochasz i kto pokocha ciebie, wszystko przed tobą Powodzenia

Gość ale z jakieghos powodu
się rozstaliści nie łudź się, tobie zalezy na nim, mu na tobie nie... więc musisz to przyjąć do wiadomości i nie narzucaj się coś bylo i się skończyło, tak w życiu bywa

Gość zadnego.zadnego
kobiety mocno zdesperowane wracaja do bylych

Gość sf;dsfs
wypij szampana ,zadzwon i powiedz co Ci lezy na sercu:)

Gość zadnego.zadnego
nie dzwon do niego nie kontaktuj sie tylko zdesperowana kobieta siega po bylego to tak jakby nikogo innego na swicie nie bylo :)