Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edita peres

Zrobiłam z siebie idiotkę

Polecane posty

Gość edita peres

Dziś w nocy rozmawiałam przez gg z nowopoznanym chłopakiem, który powiedział mi że pracuje w Tesco. Powiedziałam mu że skoro tam pracuje to musi być słabo wykształcony, mało zaradny lub mało ambitny. Później okazało się że pracuje owszem, w Tesco, ale nie na kasie w markecie, tylko w biurze i jest jakimś tam informatykiem (po studiach). Czy sądzicie, że facet nadal będzie chciał ze mną rozmawiać, kiedy go tak osądziłam ? Ogolnie mówiąc , fajnie mi się z nim gadało.

Gość nie wiem czemu, ale........
ale jestes prymitywna :O szybko wydajesz sady. jakbym była tym facetem, kopnęłabym Cię w dupę

Gość daj namiar na niego
uwielbiam informatyków

Gość no jak osadzasz tak
ludzi i nie myslisz co mowisz, to jestes idiotka i nikogo innego z siebie nei zrobisz, prawda?

Gość behemłucik
to oczywiście zależy od niego i czy zjebałaś go czy to był inny sens

Gość edita peres
Fakt, napisałam mu to bez przemyślenia. Takie zwykłe chlapnięcie jęzorem, czy raczej wystukanie w klawiaturę bez zastanowienia co się pisze. Trochę tego żałuję, ale co się stało to się nie odstanie :( .

Gość ggkd
Jasne, zalujesz, ze prawda okazala sie inna. Bo gdyby jednak pracowal na kasie, to nie mialabys sobie nic do zarzucenia. Zalosna jestes. Odejdz.

Nie każdy informatyk dużo zarabia, tak samo nie każdy programista, choć ci drudzy zarabiają więcej. Praca na odpowiednim stanowisku u mężczyzny jest istotna (zarobki), kobiety nie lubią facetów zarabiających przeciętnie wolą osoby stateczne, majętne.

Gość to cie teraz rozwale
Wkurzaja mnie ludzie oceniajacy innych po wykształceniu Moje zycie tak sie ułozyło ze skonczyłam ogólniak i nawet do matury nie podeszłam Potem długo siedziałam w domu -poswieciłam sie rodzinie Kolega wcviągnał mnie do jednego z bankow Moje kolezanki sa po studiach i wcale nie wiedza wiecej niz ja Prezszła wiele szkolen Duzo przeczytałam a najwiecej nauczyła mnie praktyka i kontakt z klientem Smiało moge dzis powiedziec ze mimo TYLKO sredniego bez matury znam sie na swojej pracy klienci mnie lubia i szanuja i dobrze robie swoja robote A prace mam odpowiedzialna i stale mam kontakt z lientem i jego pieniedzmi Wiec nie oceniajcie ludzi po tym jakie szkoły skonczyli

Gość behemłucik
ale przynajmniej czegoś się nauczyłaś - mam taką nadzieję

ja Ci powiem tak! skoro mówisz ze co sie stalo to sie nie odstanie to ok. ale daruj sobie tego faceta ktorego potraktowalas jak smiecia i smierdzace gówno! bo mnie osobiscie byloby wstyd ze jestem taka krytykantka. a na przyszlosc wlacz sobie móżg, po to go masz i myśl co piszesz...pomysl o tym czy warto oceniac ludzi po pracy itp. czlowiek moze pracowac przy smieciarach ale jest wart ludzkiego poszanowania! chocby dlatego ze opróżnia Twoje smierdzace podpaski bo ktos musi to robic!!! powodzenia

Gość edita peres
No dobrze, moze nie powinnam, ale napiszę że poznaliśmy się na regionalnym czacie miasta w którym praktycznie nie występuje bezrobocie, a praca i zarobki w hipermarkecie należą do mało prestiżowych i nie ma raczej problemów żeby znaleźć jakieś popłaniejsze zajęcie (nawet dla osób przyjezdnych).

Gość eNKejowe getto
Jesteś materialistka! Liczy się status społeczny dla Ciebie, a co z tym idzie zarobki! Nie jesteś romantyczka, ani monogamiczna!

Gość jestem patryjota
zal.pl oceniać kogoś

Jak mawiają kobiety nowoczesne z czegoś żyć trzeba (w domyśle z pensji męża). To że facet będzie zarabiał mało nie oznacza, że jest złym człowiekiem może nie być zwyczajnie zachłanny :)

Gość edita smiesznie myslisz
bez urazy ale troche jak blaszka,a chlopak mam nadzieje ze ma dystans i poczucie humoru ,mnie osobiscie rozsmieszyla by taka opinia ,ale nie ukrywam ze podeszlabym do ciebie wtedy jak ty do mnie -czyli olewczo

Gość miła i sympatyczna
jaki z tego wniosek? nigdy nie oceniaj ludzi pod wzgledem wykształcenia,wykonywania zawodu,bo tak naprawdę nie wazne co robisz ważne jakim jesteś człowiekiem i wazne,ze facet pracuje uczciwie no i zadna praca nie hańbi,oprócz jednej ;)

Gość edita peres
Teraz to chyba wy przesadzacie. Nie zamierzam życ z pensji męża, sama skończyłam studia, pracuję i zarabiam na swoje utrzymanie. Jestem również realistką (lub jak niektórzy powiedzą - materialistką), żeby wiedzieć, że wwe wspólnym życiu rachunki finansowe same się nie poopłacają. Zarobki rzędu 1200-1400 pln (w supermarkecie na kasie) nie są zbyt perspektywiczne, zwłaszcza w mieście w którym tyle samo kosztuje wynajęcie kawalerki.

Kiedyś jak wszyscy mieli "po równo" myślało się o drugim człowieku dziś myśli się "perspektywicznie". Nie powiem że nie interesują mnie u kobiety jej walory fizyczne, żeby nikt mnie zaraz nie nazwał hipokrytą.

Gość a w wawie kosztuja
2000-3000 i jakos ludzie w tesco chyba tez pracują, reasumująć jestes mieszkanka około milionowego miasta ,masz duże oczekiwanie ,nie jestes byle kim ,masz wysokie aspiracje zyciowe i szukasz chłopa na czacie,:) jak juz to proponuje z wyższej pólki szukać -beauty com,jeszcze bardziej mnie ten post o wynajmie rozsmieszył

Możliwe ale zapewniam,że lepsze to niż być męską pomarańczą.Bo to się jakoś ped.....sko kojarzy.

Gość informatycy sa ok
b ardzo ok, jezeli małabym z kimkolwiek być to tyko z informatykiem

Gość za mądra to ty nie jesteś:)
no ja na jego miejscu już nie za bardzo chciałabym z toba gadac skoro nowo-poznanego chlopaka od razu osądzasz:) równie dobrze mógłby pracować w tesco bedąc na studiach i sobie dorobiać żeby na rodzinie nie wisieć, :) nie każdy ma bogatych rodziców żeby mu zapłacili za studia prywatne, mieszkanie w innym mieście i jeszce za imprezy.