Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

A jednak Tusk okazał się być człowiekiem...

Polecane posty

Gość jhjhjkhjkhjkhjkhjkhn
a co takiego zrobil?

Gość bo co bo ze scisnietym gardlem
powiedzial to co sobie wczesniej napisal...?

Gość fdsfsdf
Płakał.

Gość Kochany Darling Cheri
na pokaz? liczy się to jaki był przed tragedią...z kim się kłocił co robił..itp.. moze ryczał, bo to on mógł zginac... ponadto kłocili się o ten katyn...kto jedzie.. ponadto dlaczego para prezydencka nie leci swoim samolotem...moze na 20 osob nie wiecej..takim lepiej manewrowac..itp...

Gość behemłucik
szczery i polityk - coś mi tu nie pasi mimo tego co się stało

Gość a1
mnie też się wydaje, że Tusk był szczery. On tez był człowiekiem i na pewno taka tragedia go poruszyła.

Kochany--może i tak było, ale on wyglądał na przybitego, a taki stan ciężko udawać....jakby udawał, to by było tym fałszem czuć na kilometr...

od chuja nieścisłości w tych informacjach i pewnie kilka 'oficjalnych' faktów to fałsz.Ruski nie mówią prawdy, tylko to, co jest dla nich wygodne, tak było nie raz...

Gość wisi mi to i powiewa
przeciez tam nie tylko byli jego wrogowie polityczni czyli Kaczor ale tez jego przyjaciele..

Gość on mi sie zawsze nieszczery
teraz tez niestety... co z tego ze plakal. tym bardziej podkreslalo to, ze to jest na pokaz tylko///

Gość a1
Och, skoro obywatele, ktorzy nawet nie lubili kaczynskiego, albo ktorym byl on obojetny - ale jednak byli w szoku, wzruszeni, to dlaczego nie TUsk?? CZy wy ludzie sera nie macie i wszedzie widzicie tylko falsz?! TYLE OSOB ZGINELO. CZy Tusk nie moze plakac, bo jest premierem i przeciwnikiem politycznym kaczynskiego?! Wszedzie weszycie tylko falsz, i nie mozecie przyjac do siebie, ze ktos ma serce

Gość ludzie opanujcie sie
widac ze chyba nie macie co ze soba zrobic tylko wymyslacie te glupoty! opanujcie sie

Gość no ale no ale
wezcie przestancie najezdzac na Tuska ;/ jakby to byla jego wina że para Prezydencka zmarła! wczesniej dostawało się Kaczyńskiemu, a teraz będzie dostawać się Tuskowi...bez sensu. Ja mam nadzieje że ta tragedia czegos nauczy Polaków. Bo jak nie to co...jak Tusk zginie w katastrofie to też zmienicie zdanie?

dziwi mnie to, że mówicie tylko o Kaczyńskim...poza nim na pokładzie było 131?95?86? (nie wiem, która liczba jest prawdziwa) osób.Wszyscy są takimi samymi ludźmi, nikt sobie na to nie zasłużył.Mi szkoda KAŻDEGO, kto ucierpiał...