Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_26krk

Pomoznie i doradzcie prosze

Polecane posty

Gość samotna_26krk

Mnie zostawil facet 3 miesiace temu twierdzac ze nic do mnie juz nie czuje,przez ten czas tylko ja do niego pisalam spotkalismy sie pare razy ale tylko dlatego ze ja prosilam o spotkanie,teraz juz kontakt sie urwal,co mam zrobic kocham go nadal i bardzo tesknie,jest szansa ze jeszcze sie odezwie bedzie chcial spotkac sie????

Tęsknisz i to jest normalne ale musisz przestać żebrać o miłość bo stracisz resztki własnej godności. On zapewne nie wróci a Ty marnujesz swój czas i zatruwasz sobie umysł i serce płonną nadzieją. Przykro mi.

Gość Ksionndz
Oj ! naiwna niewiasto .

Gość samotna_26krk
Wlasnie z tym to nie wiadomo,do mnie mowil ze sie spotyka z inna i nie moze ze mna utrzymywac kontaktu bo ona wie o tym co nas laczylo i sobie tego nie zyczy,a innym mowi ze chce byc sam i jest sam i chce sie wyszalec,ja juz go nie rozumie:(

Nie analizuj jego wypowiedzi bo to do niczego nie prowadzi. Nie chce z Tobą być i to jest sedno sprawy. Nie ważne są pobudki jakimi się kieruje.

Gość samotna_26krk
Z dnia na dzien przestal kochac jak bylismy po zareczynach i mielismy plany na przyszlosc:(jest to mozliwe ze juz nic nie czuje?

Gość oczywiście że jest możliwe
gdyby Cię kochał to by z Tobą był, nie sądzisz? a tak to normalnie nie chce i tyle. Daj sobie z nim spokój i nie odzywaj się bo tylko się upokarzasz.

Moja narzeczona wyprowadziła się trzy tygodnie przed ślubem po 7 latach związku. Zabrała wszystkie swoje rzeczy z mieszkania gdy byłem w pracy, wróciłem do pustego domu. Jak więc widać można.

Gość samotna_26krk
Ijak sobie z tym radzisz,bo mi jest ciezko strasznie:(

Każdemu w takiej sytuacji jest ciężko. Staram się zapomnieć i nie przekształcić tego co do Niej czułem w nienawiść. Najważniejsze to nie pozwolić sobie na poczucie winy i utratę własnej wartości. Żyję z dnia na dzień i czekam co przyniesie każdy kolejny. Nie ma chyba złotego środka.

Gość samotna_26krk
nie wierzylam nigdy ze on posunie sie do czegos takiego,tylko przez to ze chcialam zeby ze mna spedzal wiecej czasu a nie z kumplami przy piciu,widac wazniejsze bylo dla niego picie i kumple niz budowanie nowego zycia,pobawil sie chwile w dom,doszedl do siebie i stwierdzil ze sobie juz da rade sam i mnie potraktowal jak najwiekszego wroga,po tym co dla niego zrobilam i jak mu pomoglam w ciezkich chwilach:(

Nie rozpamiętuj tego bo Ty zadręczasz się, zatruwasz sobie umysł a On nic sobie z tego nie robi. Nie był wart tego byś traciła teraz dla Niego swoje zdrowie. Nie był wart jednej łzy z pośród tych jakie przez Niego wylałaś.

Gość samotna_26krk
A jak myslisz,kiedys bedzie chcial jeszcze odnowic znajomosc ze mna,mam nadzieje ze moze do tego czasu przejdzie mi juz milosc do niego

Ja nie liczę na takie coś i Ty chyba też nie powinnaś. Nie czekaj na to bo życie płynie dalej i nie możesz pozostać w miejscu. Może kiedyś się odezwie jak będzie czegoś potrzebował ale mam nadzieję że właśnie będziesz w szczęśliwym związku i odpowiesz mu jak w kabarecie : Spadaj leszczu. ;)

Gość samotna_26krk
chcialabym zeby tak bylo,i wlasnie wtedy bym mu pokazala jak on mnie potraktowal,bo takich rzeczy sie nie zapomina i to zawsze gdzies w nas pozostaje

Zostaje to prawda ale pamiętaj że złe uczucia najbardziej i tak szkodzą temu kto je nosi w sercu więc bądź ponad to.

Gość samotna_26krk
tylko zastanawiam sie dlaczego on czuje do mnie taka nienawisc jak przeciez nic zlego mu nie zrobilam,chcialam tylko by nam dal szanse zebysmy mogli sprobowac i tyle

Miłość i nienawiść to wbrew pozorom bardzo bliskie uczucia. On chce po prostu byś dała mu spokój i stąd ta nienawiść. Jeśli będziesz dalej próbować do niego dotrzeć to spotkasz się z wyzwiskami i bardzo złym potraktowaniem, więc nie rób tego, skoro on nie uszanował Ciebie i Twoich uczuć. Jeśli nie będziemy szanować sami siebie to i inni nas nie uszanują.

Gość samotna_26krk
Masz racje,choc bardzo go kocham i nadal jest dla mnie wazny w zyciu to dam mu spokoj,jesli przez to ma byc szczesliwy to ja nie bede mu burzyc tego szczescia:(