Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolaLola

Czy wasi faceci też czasem nie trafiają?

Polecane posty

Gość bez seksu mozna zyc
ja tam wole nawet nie probowac...

Gość no moze i mozna zyc
ale jednak dzieci to bym chciala miec :O choc jedno

odnosnie tematu: mi dziewczyna zawsze pomaga wsadzic, jak po ciemku wale.

Gość tomaszek25612
Witam tez mam podobny problem bo mam go krzywego jak by jakas pani chciala go zobaczyc to zapraszam na gadu i skype gadu to 44791949 a skype podam jak napiszesz:)

Temat chyba dla żarów i picu z ludzi się wypowiadających a nie poważny. Bo bardzo w to wątpię.

Gość jola idiotka
Jola ty jests popie***dolona jakas idz do burdelu niech sie wypierd...ąna wylot a nie co za idotka jezu

Gość gość
ja nigdy nie trafiam (10 lat w związku) :) ale Ona przywykła i mi pomaga, zresztą to jest bardzo sexi gdy kobieta bierze go w dłoń i kieruje gdzie trzeba. ciężko trafić gdy oczy ma się gdzie indziej

Gość gość
Mam tak samo z moim chłopakiem, dla nas obojga to będzie pierwszy raz , będzie jeżeli do czegoś dojdzie. Wiele razy próbowaliśmy i on nie może trafić a jak ja mu pomogę i wejdzie to jemu zaczyna bić szybko serce i od razu mu odpada.

Gość gość
ja zawsze biore w swoja reke i sama sobie nastawiam a jemu mowie zeby ladowal i na nic nie czekal

Gość gość
To wy na jakieś sieroty trafiacie, ja nawet podczas pierwszego razu nie miałem problemu z trafieniem.

Gość gość
jak jest pozycja na jezdzca to sama sobie steruje a pozniej to juz laduje az mi cycki podskakuja

Gość gość
a ściągnełaś majtki? bo to może problem.

Gość gość
Chyba nie uważał na lekcjach, jak była budowa narządów płciowych kobiety. Nic, tylko znajdź odpowiedni rysunek i zrób mu wykład. Jak będzie wiedział gdzie celować, to nie będzie miał problemu z trafieniem.

Gość gość
Popros kolezanke to ci pomoze. Oj wiocha totalna,

Gość gość
to zależy od budowy kobiety i faceta. Ja mam dużego motylka a on dość dużego penisa na dodatek z dużą wystającą główką. Więc czasami nie trafia ale zawsze mu pomagam. Za to jak wejdzie i zacznie mnie pompować swoim wielkim k*****m to mam mega orgazmy

Gość gość
Nie ..erdolcie sie po ciemku! Przecież jak lala nogi rozłoży to facet na kolanach klęcząc wszystko ma na widoku ,można po pipce pojeździć główką gora dół i wchodzi jak w maslo. Chuj nie lubi ciemności .po ciemku najlepiej trafia się gdy lala leży bokiem i sie lekko wypnie mmmm wtedy jest mega.

Gość gość
My z żoną tak się dopasowaliśmy że ona tylko palcami rozszerza ci p k ę ja biorę go w rękę i wkładam. Żona mimo 45lat jest bardzo ciasna ma za sobą jeden poród ale przez cesarskie więc ci p ka jest nierozszerzona i mamy super seks