Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo111

Dlaczego normalni faceci trafiaja na nieodpowiednie kobiety?

Polecane posty

Gość ależ oczywiście
daj spokój z tym obmacywaniem ,raczej robią to zonaci :p to jest takie upokarzajace dla kobiety stary kawaler raczej jest niesmiały ;) a gdzie autor topiku?

Gość ooo111
Zyje i sie \zastanawia , jak do tego moglo dojsc. bylem zaslepiony chcialem szczescia a ona juz dobrze wiedziala co czyni

Gość ależ oczywiście
a widzisz czasami trzeba się kogoś poradzić,aby obiektywnie ocenił sytuację,posłuchać sie bliskich oni obserwują i oceniają obiektywnie tak jak wczesniej pisałam ,kuzyn w pewnym momencie został sam bo odeszła,powiedział,że jej wiecej nie przyjmnie chocby na kolanach błagała,i co zrobił sam po nia pojechał i prosił aby wróciła,skończyła jej sie kasa na szaleństwa to wróciła, długo nie trwało i dalej odsawiła mu numer nie wróciła na noc ,ale on jest związany bo mają dziecko a ono bardzo to przezywa ja ona odchodzi :( ale jak myslisz długo tak wytrzymają,dla mnie to chory związek

Gość ależ oczywiście
podobnie działa w drugą stronę ;) dopóki się dwie połówki nie spotkają te właściwe!

czesc wszystkim moze dlatego ze to czasami z dziewczyna jest cos nie takalbo sie boi albo nie wie jak podejsc do faceta

Gość aha i ach
dlatego, że normalne kobiety trafiają na nieodpowiednich facetow. jst w tym jakaś logika, szkoda ze odbijająca sie na jednostkach, lale rasa jako taka wygrywa

Gość ależ oczywiście
a ja wierzę,że dwóch normalnych się spotka i będą szczęsliwi :)