Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo111

Dlaczego normalni faceci trafiaja na nieodpowiednie kobiety?

Polecane posty

Gość ooo111

Czy jezeli pragniesz komus dac szczescie, zalorzyc szczesliwa rodzine , to musisz dostac za to po tylku. Musisz trafic na kogos kto prze do przpdu nie baczac na konsekwencje. NIe liczy sie dla niej nic, Ani dziecko z minionego zwiazku, ani nic. Bo przeciez mala kiedys odejdzie, a ja musze sie ustawic. Czy wszystkie kobiety sa takie obludne i zarazem okrutne? Dlaczego dziewczyna korzysta z 2 nr tel , w tym jeden jest zastrzezony i przeklada karte? Dlaczego go chowa do szafy gdy przyjezdzam, dlaczego mam sie zapowiadac , chodz zawsze przyjezdzam wte same dni. Sypiamy razem , dosc szybko zaczelismy , bo po tygodniu znajomosci., to jej nie przeszkadza, ale o 4 rano do domu juz jedz. Gra pozorow czy wyrafinowanie? Zaklamanie , obluda, proba wykorzystania 2 czlowieka czy co? Miala meza, postawili nowy dom, urodzilo sie dziecko, planowane. od porodu nie sypiala zmezem, po 3 miesiacach wrocila do mamy zdzieckiem, zalorzyla spirale, jak spotkala mnie to powiedziala ze nie sypiala zfacetami az do czasu gdy mnie poznala. Mezowi powiedziala ze nienawidzi facetow. Gdy chodzilo o wyjazdy na wakacje 2 razy nad morze i dwa razy w gory na narty, to gdy on powiedzial ze nie da rady bo nie dostanie uropu, to mu powiedziala daj pieniazki , i nie jestes mi potrzebny. Co myslicie o takiej kobiecie.

Gość mówi się proszę, bo...
chyba już sam masz swiadomość, że coś nie halo z nią :O

Gość normalna osoba niezaleznie
od płci nie wchodzi w toksyczne związki

Gość ależ oczywiście
znam podobny przypadek i mówię ci nie pakuj sie w to ! ona kłamie jak najeta ,spotyka sie z facetami dla sexu z nim nie spi,maja dziecko,on ma kase a ona dlatego z nim jest,on jest głupi,a ona cwana mówi piekne słowka a on jej wybacza to chory zwiazek i tylko dziecka szkoda

Gość ooo111
wiec nasowa sie pytanie skoro nie sypiala zmezem i innymi facetami, dlaczego po 3 miesiacach ja zalorzyla, czy to nie dziwne?

Gość ależ oczywiście
a dlaczego normalne spokojne kobiety są same ? jestem własnie taka osobą spokojna,miła sympatyczna nigdy bym nie zdradziła swojego faceta,i takie jak ja mają pecha w miłosci bo faceci wolą ,ze tak powiem łatwe dziewczyny

Gość ooo111
Mozna teraz gdybac co ktos rozumie pod pojeciem latwe,

Gość ooo111
Chodzilo o to ze wreszcie zaczelo sie cos ukladac, bylo super , a gdy teraz na to patrze to dochodze do wniosku ze to bylo wyrafinowanie z jej strony. Dobrze ze nie wszystkie kobiety takie sa

Gość milimilililil
wydaje mi się że ta kobieta ma nieżle na sumieniu i pukim masz jeszcze czas nie pakuj się w to....a pytanie jak w temacie mogła bym odwucić dlaczego normalne kobiety trafiają na dupków,każdy chyba musi coś w swym życiu przejśc by docenić coś kiedyś być może..

Gość ooo111
nie wiem czy to cos wniesie, ale co niedziela w kosciele , w pierwszej lawce. teraz wiadomo do komuni sw nie przystepuje, ale nawet gdy byla zona , wtedy tez nie chodzila. Jest zazieta , zawistna, chce zniszczyc bylego meza. Nie baczy na to ze dziecku robi krzywde, bo mala jest szczesliwa jak jest u ojca, widzialem zdjecia, bo mialem przyjemnosc go poznac. Nasz zwiazek sie rozpadl bo nie chcialem z nia jezdzic do hotelu, powiedzialem ze wole jakis sprzet kupic do mieszkania wktore kupila. , a jak sie pozniej okazalo to rata kredytu wynosi tyle co alimenty. Gdy byla zona postawili dom na wsi po pobudowaniu i przepisaniu go na mlodych stwierdzila ze dom trzeba sprzedac mm gdyz na wsi smierdzi. Facet ma rodzicow ktorzy maja duze gospodarstwo. Sadze ze to wszystko bylo zaplanowane od poczatku, jak myslicie mam racje, a teraz szuka drugiego jelenia co by wyremontowal i umeblowal to mieszkanie, apotem zmieni pewnie zamki. Najgorsze jest to ze jak sie kochalismy ,mimo ze ma spiralke to konczylem w srodku. wiec jeszcze chwile bede zyl w niepewnosci. TO racja nie odpowiednie osoby trafiaja sie i po stronie facetow i kobiet.

Gość ależ oczywiście
zakończ ten toksyczny związek ,bo sie tylko pogrążysz taka lisica jest cwana i przebiegła i wie do czego dąży

Gość kasii
nie ma sensu tego ciągnac dalej .stac cie na normalna kobiete ktora bedzie cie kochac a ty ja :)

Gość ooo111
latwo powiedziec nie ma sensu ciagnac tego dalej, wiem o tym, staram sie zapomniec, Ale dzis trudno poznac wartosciowa osobe ktora doceni to ze kochasz ja za to jaka jest osoba, i ze oczekujesz takiego samego uczucia od niej.

Gość ależ oczywiście
ale po co tkwic z taką osoba no po co ? szkoda lat,zdrowia nerwów a wartosciowe osoby są uwierz mi :)

Gość ooo111
Strasznie trudno trafic na wartosciowa osobe jak sie ma juz 32 lata, wczesniej bylem skupiony na pracy, mialem kilka kolezanek, teraz czlowiek patrzy ulozyc sobie zycie , bo toi czas i pora na to. Czy normalnych osob w dzisiejszych czasach juz nie ma, czy liczy sie tylko kasa i ustawienie sie, nie ma nic ponadto? jezeli tak to nic nie wart jest ten swiat

Gość ależ oczywiście
jestem starsza od ciebie ,a ciągle mam nadzieję,że trafię na takiego który mnie pokocha taką jaką jestem,bo tak naprawdę żadne pieniadze,stanowisko i sztuczny świat szczęścia nie przyniosą,liczy się miłośc,przyjażń

Gość ależ oczywiście
męska pomarańczo nie wszystkie ;)

inne się nie liczą :classic_cool: Bo przecież mężczyźni są taaacy biedni i poszkodowani wniosek kobiety są złe i za to je kochamy, za fochy i marudzenie, za spóźnianie i wszystkie te kobiece sprawy szkoda że tego coraz mniej .... :(

Gość ależ oczywiście
jeśli się kocha to za całokształt :) kobieta właśnie taka ,każdy dzien przynosi coś nowego,po co robic sztuczną minę jak jest zle,a facet który kocha to zniesie nasze trudne dni i nasze marudzenie :)

Gość ależ oczywiście
nie mów,że faceci non stop mają humor ,to niemożliwe ja lubię bardzo jak facet ma poczucie humoru to jest bardzo duży plus

Gość ależ oczywiście
i bardzo dobrze! no to podaj przykład ?

Ładna dziewczyna w autobusie, dobra piosenka w radio. Jak mi się uda coś poprawić :) . Lubię sobie narzekać bo jestem starym kawalerem, ale robię to z uśmiechem na twarzy :)

Gość ależ oczywiście
muzyka też mi zawsze poprawia humor :) no i,ze np słońce słońce swieci,że jestem zdrowa,że ktoś mnie lubi,że spotykam fajnych ludzi na swojej drodze którzy mi dobrze życzą................................

Gość koziołek oziębły
a dlaczego normalne kobiety trafiają na nienormalnych mężczyzn?

Gość ależ oczywiście
a ja nie lubię narzekać :) i nie lubię tych narzekajacych niezadowolonych koleżanek,muszę słuchac np.jakie mają okropne tesciowe i t d