Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqewdwdede

do ludzi w zwiazkach na odleglosc

Polecane posty

Gość dqewdwdede

co ile sie widujecie i jak czesto rozmawiacie ze soba przez skeypa/gg/telefon??? ja jestem z facetem juz 2 lata, mieszkamy od siebie 230 km i widujemy sie co weekend, czasem co dwa weekendy. sms chociaz jeden codziennie wysylamy, rozmowa tez zazwyczaj codziennie lub co dwa, ale ostatnio rzadko rozmawiamy przez skeypa/gg. tzn jest cieplo i moj mi mowi ze chcialby isc z kolegami gdzies posiedziec i mi wtedy przkro ze nie chce ze mna porozmawiac i udaje ze tez wole pojsc na spacer z kims. ale wolalabym posiedziec i porozmawiac z nim. tak jest od okolo 3 tygodni. myslicie ze juz mu sie to nudzi? jak to u was wyglada???

Owszem, mam bliską osobę, z którą znam się dwa lata i 3 miesiące. Jesteśmy tacy zgrani, telepatyczni względem siebie.. Ale magii, która między nami istnieje nie sposób mi opisać. On mieszka nad morzem, ja w małopolsce. Czyli dosłownie na drugim końcu Polski. O ironio .. Ale często ze sobą piszemy smsy. Rozmawialiśmy przez telefon.. Ale moją najukochańszą formą kontaktu są listy. Może to i zwykłe kartki papieru, ale za to papieru, który On miał w rękach... ^^ Na chwilę obecną nasze relacje stały się nieco.. Oziębłe, ale jednak głęboko wierzę w to, że znów staniemy się sobie bardzo bliscy pomimo tej odległości... ;)