Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaaaa777777

wirtualna miłośc

Polecane posty

Gość kasiulaaaaaa777777

co sądzicie o zauroczeniach wiryalnych?może macie jakieś doświadczenia?

Owszem. I bardzo tego nie polecam. Ponieważ jeśli jest się osobą bardzo przeżywającą wszystko, generalnie emocjonalną, to jeśli się w kimś zauroczy drogą wirtualną... Będzie ciężko, jeśli nie będzie okazji do spotkań w rzeczywistości.. Owszem, posiadam takie doświadczenie. I sama nie wiem czy te dwa lata temu chciałabym Go poznać czy nie... Mieszka dosłownie na drugim końcu Polski więc raczej nie ma okazji do spotkania, ale jestem z nim tak zżyta i tak jesteśmy do siebie dopasowani, że jednak cieszę się że Go poznałam ^^

Gość taki jede koles
lol ciężko jest mi sobie wyobrazić zauroczenie tylko przez net.. bo choćbyśmy nie wiadomo ile ze sobą rozmawiali to i tak tej 2giej osoby nie poznamy tak jak w rzeczywistości to ma miejsce. Nie potrafię sobie tego wyobrazić, można kogoś lubić , zgadzać się z poglądami ,ale kurwa zakochać się ??

Ale kto tu mówi o miłości ? Drogi kolesiu... Tu mowa o zauroczeniu, ale Ty chyba nie wiesz co to jest ;>

Gość jasne,że można
wiesz ja tylko trochę pisałam z fajnym facetem,taki mi sie wydawał szczery przysłał zdjecia chciał pogadac,aż tu nagle milczy :( niby tyle mielismy wspolnego i co o tym myslec?

Gość jasne,że można
uwierz,że można a potem jedno wielkie rozczarowanie :(

nie mam takich doswidczen. ale mysle ze mozliwe-ale zauroczenie. nie mylic z zakochaniem-to konfrontuje real. cos nas ciagnie w kierunku tego czego nie do konca znamy. a taka sie wydaje byc znajomosc interentowa/zauroczenie wirtualne. fascynuje nas samo wyobrazenie tej drugiej osoby, sporo dorabiamy my sami. i w ten sposb w naszych glowach powstaje obraz, ktory zazwyczaj odbiega od rzeczywistosci. i tu nie chodzi o kwestie poznania tej osoby-tu chodzi o nasze wyobrazenie ktoremu sie oddajemy. osoba taka potrafi zajmowac nasze mysli, marzenia. mozna za nia tesknic-a to czynniki ktore moga mowic nam samym o zaurroczeniu. wydaje mi sie ze taka osoba zajmujac czyjes mysli jest fajna iluzja-podobac ssie przeciez moze sama mysl czegos co by moglo wynikac... a realizacja takiej mysli to jzu inna kwestia. moze na tym polega magia takiej znajmosci? ze jest tylko takim "a gdyby"...... :)

Gość Ja się zauroczyłam a po
Spotkaniu w realu oszalałam z miłości. On nie. Nie wiem już, co robić.

Gość Ja znam
Czytając topik kobiet,które właśnie w ten sposób się zakochiwały sądzę,że jest taka możliwość.Jeśli ta znajomość od początku będzie kierowana szczerą rozmową to powinna być miłym doswiadczeniem,jeśli natomiast skupi się na kłamstwie to przyniesie gorycz i smutek.

Gość jasne,że można
ja np.jestem bardzo szczera w swoich wypowiedziach i on też był,to mnie urzekło jednak ponoć trudni zrozumieć kobietę sądzę,że faceta też trudno zrozumieć :(

Gość jasne,że można
czyżby faceci to tchórze? uciekają przed nową znajomoscią,zamiast powiedzieć wprost np.słuchaj nie zawracaj sobie mną głowy,ale tak zamilknąć bez słowa pożegnania :(

Gość nie polecam
:(

Gość Ja znam
Może to zajęty facet a Ty byłaś tylko MOMENTEM.Nie chce Cie dołować ale chyba lepiej będzie,gdy o nim zapomnisz.

Gość jasne,że można
masz rację,chcę o nim zapomnieć ,nie jest to łatwe :( jak by coś miało to byc prawdziwego to by przetrwało

Gość Ja znam
Wejdź do topiku o takim zapomnieniu.Kobiety sobie tam pomagają rozmową.Silne z nich babeczki:)

Gość jasne,że można
własnie ja silna nie jestem :(

Gość Ja znam
One Ci dodadzą wiary w siebie-bo tego Ci chyba potrzeba:) Czytam je bardzo często-madre z nich kobiety,zagubione ale silne-bo potrafią się przyznać same przed sobą do tego ,że potrzebują pomocy-rozmowy,doradztwa.WARTO zajrzyj tam:)

Gość jasne,że można
zajrzę czemu nie :) dziękuje ale może powiesz dokładnie jak sie topik nazywa?

Gość jeszcze chwilka
a przybędzie tu 'zostałem sam' i zacznie przekonywać że wirtualne zakochanie nie tylko jest możliwe ale także wspaniałe :D

Gość jasne,że można
oczywiście zajrzę :) dz