Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Dama..

Co za hipokryzja!

Polecane posty

Gość alicia222222222
już nie mówiąc o tym ,że zginęli ludzie w pewnym sensie tacy jak my , którzy mieli rodziny , dzieci... wiesz ile ludzi teraz cierpi?

Gość ciekawe ile ma lat
ta dwudziestoletnia letnia pielęgniarka jest bardziej prawdopodoba - ale takie dziewczyny raczej zajmują się chlopakami itd. , a nie dyskusjami wplatającymi ateizm tam gdzie tylko sie da . raczej wygląda na póżne gomnazjum , gdyż licealistka raczej już nie angażuje się w fora i dyskusje na tym poziomie

Od razu widać, że pielęgniarka :D Jakie rzygowiny? :O Zastanawiasz się nad tym, co piszesz? :O I skąd wiesz, czy nie mam znajomości? I kochanie nie zawsze one są potrzebne. Ja potrafię zapracować swoimi umiejętnościami i wiedzą ;) Ale ty tego nie zrozumiesz :) A Tusk nigdy by na takie coś nie pozwolił. Ehh... nie ogarniam twojej głupoty :(

I jak zwykle koloryzujecie. Czy ja napisałam coś przeciwko polityce i tym ludziom? Ludzie! Ja tylko wyraziłam swoje zdanie! Napisałam tylko, że moim zdaniem takie zachowanie jak pisanie ''L.K. '' jest żałosne i robione na pokaz! Szanuję go. Szanuję wszystkich. I też jestem przybita tą tragedią... I też bardzo współczuję tym rodzinom. Tylko, że ja nie napisałam nic obraźliwego w stosunku do nich... Czytajcie ze zrozumieniem, a później obrażajcie.

tak samo jak wielkie kondolencje od innych panstw pffff a jeszcze niedawno sie z naszego prezydenta wysmiewali.....wszystko na pokaz pokaz kto sie z niego wysmiewal ?? bo ja nigdzie nie widzialem zeby sie wysmiewano z niego za granica

Tajemnicza kurwo, najwiekszą hipokryzja na tym forum to jesteś tutaj ty. Idź stąd w końcu dziwko.

Gość ghjklmn
bo ja nigdzie nie widzialem zeby sie wysmiewano z niego za granica ja widziałam jak sie smiali u nas w Waglii hehe wszyscy z niego mieli polewke ze nie ma konta ze jego rat ieszka z matka itp a teraz to dla nich wielki wódz i obraońca prawdy hipokryzja i obłuda i zeby ich wszystkich szlag trafił