Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrykooo

problemy z dziewczyna

Polecane posty

Gość patrykooo

Witam mam problem i chce aby ktoś mi pomógł . Mianowicie mam dziewczynę 18 lat a ja mam 21 i jestem z nia 1,5 roku. i mam wielki problem bo ona każda chwile wolna potrafiła by zamienić na zajęcia taneczne a ja na spotkanie z nia. i zaczyna mnie to nieźle wkurza. nie dosc ze ma ciezki charakter to mnie czasem olewa. np umawia sie ze mna np na 7 rano po czym pisze o 22 tego dnia ze przepraszam ze nie mogla sie spotkac ale miala wazne sprawy itp. wkurzajace jest to ze ona nie potrafi nawet napisac ze sie nie zobaczy ze mna , aby ja moglem sobie jakos dzien zaplanowac, tylko jak idiota czekam. ja kombinuje jak sie zobaczyc z nia a ona kombinuje na jaki jeszcze trening itp sie zapisac. co mam robic ?? kochamy sie ale mnie juz jej postepowanie wkurwia. nie wiem jak sobie z tym poradzić a wierze ze sa ludzie którzy mi pomogą.

Gość patrykooo
a co jesli jej mowie a ona na to ze postara sie to zmienic a mimo to i tak robi inaczej.

Gość fsgvresgv
ta dziewczyna ma cie daleko w dupie, chyba to widzisz? jest nastawiona ostro na to swoje tańczenie a ciebie najwidoczniej nie traktuje poważnie. zastanów sie czy chcesz tracic młodośc i czas dla kogoś kto ci każe wystawac i czekac na siebie godzinami. mógłbys w tym czasie umilać sobie czas z jakąs fajna dziewczyna która na pewno by za tobą latala. weź zerwij z taką. niech sobie tańczy i dostaje orgazmu na treningach, szkoda ciebie