Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Mam doła

Polecane posty

Gość
Brzydulka🖐️ i ja Ci polewam. W prawdzie nie przebrnelam przez 4 strony ale wierze, ze jest jakis konkretny powod dla ktorego masz ochote boksowac:P

Gość TOSIA z rumem w reku.
ej ,ja tez obilabym komys'' twarz'' dzisiaj ..nie ze jestem zawsze taka pelna agresji. i dziekuje a ja polewam rumu! chyba ze nie lubisz to mam jeszcze caly barek innych pysznosci.

aa i jezeli to twoje zdjecie w stopce.. to jestes bardzo ladna( nie podlizuje sie i nie jestem pijana):))

Gość
Oja, Brzydulka, masz nowe foto, nie zauwazylam;) Dlugie wlosy??:classic_cool: A teraz masz jakie??

Brzydulcia... napewno ci stanal w gardle:P ale jeszcze nie zaczal sie ruszac:PP

tak mi sie wydawalo ,tylko ze Cie znam;-)ale raczej to nie ty

i ja z wami :-D ale ja dzisiaj na krzywy ...bo z alkocholowych mam tylko kukulki:O do czego to doszlo ,zeby sie kukulkami upijac:O

kuźwa... ja tez na krzywy:-o ani grama alko w domu Brzydula ma dola to Brzydula stawia:-p upijemy ja i zaraz nam wyspiewa o co chodzi:classic_cool:

kto niby spi! ja?!?!! jeszcze napisal mi debil smsa ze wpadnij..pragne pocalowac twoje piekne usta..ale ze rano musi wyjsc.( jakbym pojechala musialabym zostac na noc bo on daleko mieszka ode mnie) No no ,to przegial chlopak.Ja na jego komende przybiegac nie bede! Czy ja wygladam jak pies? W kolobrzegu? to czemu nie lezysz na plazy malenka? ..patrzac na gwiazdziste niebo...rozkoszujac sie bryza morska..

Tosia jeszcze troche i poleze:) za zimno jeszcze:) prawie codziennie odwiedzam morze:)z racji lokatora:O