Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia i tragedia nuda

w koło jedno i to samo, moze pogadamy o czymś innym..

Polecane posty

:O

i jeszcze jutro wszystko pozamykene :O

friend wiesz ja chyba też muszę zacząć chodzić wcześniej spac...:classic_cool: tylko nie wiem jeszcze kiedy :( ogólnie dziś wszystko mnie przygnębia, Was też?

ja dzisiaj jestem bardzo przygnębiona,nie tylko z powodu tej tragedii..ech,szkoda mówić :( ..a miałam pozytywnie myśleć

no dokładnie,moje też, czasem to mi tak ciężko :( nie mogę sobie znaleźć czegoś co by mi nastrój poprawiło chociaż na chwile

Press --> 🖐️ ale zdarzyło sie cos konkretnego ? :classic_cool: tzałą ta aura tak na Was działa pogoda, przygnebiajace nuty w radiach , jednostajne posty tutaj , za pare dni bedzie pewnie o niebo lepiej, ateraz czekolada, goraca kapiel ,alkohol seks czy jak tam kto woli i moze :classic_cool: 🖐️))

no tak mam Ciebie ;) ale Ty nie wyglądasz na osobę mającą problemy, raczej na zadowoloną z życia:)

Gość zacofany pisior
oczywiście że możemy. A musisz akurat dziś i teraz? zwłaszcza, ze o czymś innytm nie napoisałaś/eś NIC? zwykła ohydna prowokacja przez ciebei przemawia...

🌻 staram się...zwykle wychodzi,dzisiaj nie za bardzo..zresztą nawet nie wiem,czy wypada sie dzisiaj choć troche cieszyć :(

no tak, ale miałyśmy nie pisać o tym. Chyba się nie da. Tak mi szkoda tych ludzi.:( Wietrzyk wymyślaj jakiś temat do rozmowy ;)

trzeba by wymyślić jakiś neutralny temat, pożartować nie pożartujemy,a zwykle luźne pogawędki na kafe są żartobliwe chociaż trochę :(