Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajlamos

Jakie dziewczyny wolą faceci?

Polecane posty

Gość bajlamos

Bo przecież mówią ze te w mini to tylko na jedną noc blondyny z tapetami a tak naprawdę to takie się im podobają.... To przwda ze zaden nie chiałby byc z taka na dłużej? A moze wolicie ciche spokojne... tylko jak je poznajecie? skoro są niewidoczne.... jaka ma być dziewczyna? Na jaką zwrócicie uwage? mam 19 lat i nie mam chłopaka.... eh

Gość kamilakami
Dlaczego tak rzucanie sie na blondyny???;/ Ja zauwazyłam ze faceci wolą brunetki. Ja akurat jestem naturalną blondynką i ludzie życ mi nie dają bo uwazają ze blondynki są głupie puste i puszczalskie;/ Ludzie troche szacunku...

dziewczyny... niewazne jest czy blondynka czy brunetka, liczy sie calokształt.Dajcie fotki to powiem co jest dobrze a co źle.Przeciez kazda z was zasluguje na fajnego faceta

Gość zniknięta...
ja tez jestem blondynką ale baaardzo ciemna, chyba juz to jest brąz własciwie... zafarbowałam włosy niedawno na jasny blond... faceci tylko sie gapili... blondyny maja sile przyciagania... ale mnie jakos zaden nie poderwał.... nie zagadał... nie rozumiem jaka mam byc nienawidze mody, mam swój styl ubieram sie jak mi sie podoba.... nie kokietuje facetów bo nie jestem puszzalska.... teraz wracam do swojego koloru włosów... ciekawe co na to faceci

Gość kamilakami
Ja uwielbam swoj kolor nie uwazam że jestem głupia mam swoje zdanie i to sie dla mnie liczy najbardziej;) To fakt jasny kolor włosów przyciąga wzrok facetów. Jedyne co mi sie nie podoba jak piekne szatynki farbują sie na jasny blond. To takie nienaturalne ze aż mdłe;/

Gość zniknięta...
nie powiedziałam ze sa głupie!!! ale faceci tak mysla czasem i niektórzy

Gość drasklica
marcin wawa moge wrzucic fitke?

Gość dsdsfdsfdsfsd
lubimy dziewczyny spokojne, z długimi włosami i dużymi piersiami. aha - żeby dobrze laskę robiła i od czasu do czasu oddawała się analnie. nie wymagamy za dużo chyba, nie? :)

Łatwe ;) Po co chdzić na randki pół roku i tracić czas? Nie lepiej od razu do dzieła i majtki zdjęła?

Gość lubimy te co dobrze robią
LODA - oczywiście!!! no i maja cyce!

Gość zniknięta...
Ale mi chodzi o dziewczynę na stałe... a nie do chwilowego... wiadomo czego;];]

Gość zniknięta...
no cream na moim watku... zaszczyt odczuwam

Gość dsdsfdsfdsfsd
no właśnie na stałe takie chcemy.

Gość dsdsfdsfdsfsd
to fakt. po 2 już się nudzi. ile można patrzeć na ten sam tyłek przecież. zresztą one po 2 latach zaczynają marudzić i zrzędzić. ;)

Gość te co dobrze robią loda
to nawet trzy lata mozna trzymać....nawet jak trochę zrzędzi i marudzi...

Gość dsdsfdsfdsfsd
to zależy. jak kilka razy w tygodniu ciągnięcie druta + obiadki a zrzędzenie raz na tydzień, to oki. ale po 3 latach, to już trzeba naprawdę inny model bo żadnych nowych sztuczek w łóżku już kobiecina się nie nauczy. po za tym po 3 latach one mają parcie na ślub i inne takie pierdoły, więc kategorycznie trzeba zmienić model na nowszy.

Gość dsdsfdsfdsfsd
hehe ;)

Gość pragnienie pierscionka
zręczynowego jest stałe....mozna ten moment przeciagnac jakis rok jeszcze dobrz zajmując się jej łechrtaczka...

Gość wszystko jedno bo
wszystkie są takie same... nie widziałem jeszcze takiej co by miała szparę w poprzek.