Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonelllla75

Fałszywa załoba i ten cały cyrk

Polecane posty

Gość iwonelllla75

uważam, że to wielka tragedia, że zginęło tyle ludzi ale nie macie wrażenia, że to się skończy jak wszystkie sensacje? Od samego rana podano może 5 świeższych informacji a w tv ciągle leci to samo powtarzane od nowa co 30min, na wszystkich kanałach leci to samo, uważam, że media grubo przesadzają, pytają teraz o opinie osoby które ledwie znały np. parę prezydencką, szukają każdej nowinki, Z samego rana podawali, że zginęło 132 osoby, potem nagle 96, czy tv nie umie puszczać sprawdzonych informacji? chyba mieli listę osób które znalazły się na tutce. Chodzi mi o to, że denerwuje mnie to fałszywe zainteresowanie sprawą, media udają pogrążone w bólu ale tak na prawdę zacierają ręce z powodu oglądalności. Przez góra 2 tygodnie będzie wielki szum a potem znowu wszystko ucichnie. Ludzie na nk oszaleli wklejając te głupie zdjęcia, w tv jak był pokazany teren przed pałacem to wśród modlących sie ludzi pare lasek robiło zdjęcia (nie były to fotoreporterki) - żenujące. Tak samo było z górnikami, reporterzy stacji mieli się pozabijać o jakiekolwiek informacje a tydzień później nikt już nie mówił ilu górników przeżyło. Nikogo już ta sprawa nie interesowała, nikt ich już nie wspomina, ludzie mają ich w du**, gorący temat na 2 dni a potem wiadomo. Też jest mi przykro ale nie stoje w centrum swojego miasta lamętując i żarliwie się modląc po to by za 3 dni bawić się świetnie na dyskotece. Niestety ale u nas pamięć jest krótkotrwała!!

Gość pilote2
Zgadzam się. Obłuda jest jednak rzeczą powszechną i codzienną w tym kraju.

Gość widac jak sie modlisz spiochu
pisz w 2 zdanaich :o tak, dla mnie tez to jest szopka zaluje ze nie bylo tam tuska, neisioloskiego sikorskiego, okularnika komorowskiego i ok 330 poslow rp :classic_cool:

Gość pisz za siebie
widac lykasz papke jaka ci daja media jak pelikanica i nie pameitasz chyba ze o tym trabia w kolko zrozum - media to nie jest twoje sumienie, media to nosnik informacji jesli w tobie te informacje gina tak szybko, to miej do siebie pretensje

Gość natalia 25
Zgadzam sie z opinią powyżej,żałoba jest w nas samych...

Gość pisz za siebie
i jeszcze jedno ciesz sie, ze te media jednak istnieja dzieki nim widzisz miejsce katastrofy, jak putin z tuskiem chodza i ogladaja to meijsce gdyby tego nie bylo, to bylyby tylko domysly i PEWNOSC ze ruscy zalatwili naszego prezydenta i same plotki, ktore roslyby jak lawina vide sprawa sikorskiego wiesz chociaz o co chodzi?

Gość niiiiiie wytrzymam
pomysl, ze nie wszyscy w ogole przezywaja jakas zalobe. dla mnie to szok, zginoł człowiek i jest mi przykro.. tak samo jak gina inni zwykli ludzie. zycie toczy sie dalej i mam na wszystko wyyebane. a teraz przez media jestem zmuszana do umartwiania się. w telewizji leci ciagle to samo, skepy pozamykali.. ja pierdziele, jak ktos ma potrzebe przezywania niech to robi w swoim zakresie, bo nie wszystkich w ogole to obchodzi az TAK! licze ze jak najszybciej sie ta szobka skonczy :o i nie spodziewajcie sie ze obcy ludzie beda oplakiwac w nieskonczonosc obcego im czlowieka :o

Gość ehhh.........
Jak ty dziewczyno mozesz takie glupoty pisac kiedys inni gineli za ten kraj i za wladze tego kraju zebys ty mogla takie bzsury pisac. Patriotyzm jest Ci kompletnie obcy .... Jesesmy Polakami mieszkamy w konkretnym panstwie ktorego ciaglosc i bezpieczenstwo opiera sie na stabilnej wladzy w tej chwili zginely osoby najwazniejsze w panstwie nie mamy prezydenta szefa NBP i RPP wojsko zostalo bez jakiegokolowiek dowodztwa wszyskto sie zmienilo byc moze ta tragedia przesdadzi o losie naszego kraju o tym kto wygra wybory jak bedzie wygladala gospodarka itd Ale przeciez kazdy widiz tylko czubek wlasnego nosa co to za tragedia znowu zgineli jacyc ludzie co chwile gina takie to dla was plytkie przyrownujecie obchodzenie zaloby po osobach ktore was reptezentowaly i zapewnialyy bezpieczenstwo panstwa jak obhodzneia zaloby w kazdym innym zwyklym wypadku

Media o tym trąbią, bo DO CHOLERY!!! zginęli przedstawiciele polskiego rządu, nie dziwcie się więc, że wszyscy o tym mówią! poza tym ludzie chcą uzyskac informacje o tragicznie zmarłych. Jak nie chcecie oglądać to wyłączcie.

Gość widac jak sie modlisz spiochu
gdybym mial wlasna stacje to chyba logiczne ze mialbym w niej to co chcialbym by bylo lub byloby przedstawione tylko z mojego punktu widzenia dlatego panu Walterowi i calemu TVN-owi ZYCZE TEGIEGO CH0JA W DUPE ;)ksztaltowanie faktow na poziomie klasy postawowej potrafili jednynie komunisci i TVN

Gość kwiecienkwiecien
No ja też tak myśle - miały zginąć 2 osoby tam - po prostu Kaczyński i jego żona. To wszystko. prawdopodobnie tak miało byc, ale głupota polska i ofiar jest sto. A czemu? To jest za księcia Karola moim zdaniem i jego chorą psychicznie Dianę oraz jej wypadek. Moim zdaniem to on ściągnął na was to przekleństwo bo w sumie zginęła para prezydencka i prezydent RP na uchodźctwie były. CO ON TAM ROBIŁ? - pytanie w Wielkiej Brytani i tyle jak znam życie.

Gość wystarczy poczytac tylko
debili nie brakuje na tym forum...... idiotka sie wkoorwila bo sklep jej zamkneli.....ja pierdole,!!!!!!! dysko pewnie tez......i gdzie ona kolesiom teraz loda zrobi???

Gość niiiiiie wytrzymam
ja rozumiem ze zginął prezydent.. przykro mi i rozumiem powage calej sytuacji ale w jaki niby sposob ma drastycznie poprawic jakosc zycia w polsce ciagle pieprzenie wkolko o tym samym w telewizji i zamykanie sklepow??? to ze nas zmusza do zaloby niczego nie zmieni, niczego my prosci ludzie nie zdzialamy.

Gość ehhh.........
co do telewizji nie wyobrazam sobie ze w takiej sytacji kiedy ginie filar wladzy panstwa telewizja mialaby puscic stala ramowke glupawe seriale programy rozrywkowe i nicniewnoszace filmy Troche powagi ludzie .... nie podoba sie nie ogladajcie i jak was to nie martwi nie obchodzi to wyprowadzcie sie z kraju bo Polacy i obywatele z was zadni.

Gość niiiiiie wytrzymam
dlaczego nie moga na sam koniec dnia zrobic jakiegos nawet i 3h programu informacyjnego. przeciez oni wkolko pieprza o tym samym!!

Gość smierdziell
nie mam slow w brazylii wprowadzili trzydniowa zalobe narodowa z tego powodu maja wiecej zrozumienia sytuacji niz taka... :o osoba...

Gość a moze tak trochę przemyśleń
Ludzie opanujcie się trochę :-( stańcie w miejscu i zastanówcie się jak Wam życie mija, jakimi jesteście ludzmi, czy nie wyrządzacie komuś krzywdy, spowolnijcie własny tryb życia, cieszcie się tym co macie i doceniajcie to,bo jak widac wszystko mozna stracić w sekundzie........ dzisiaj jest wyjątkowy dzień.......oprócz tragedii która sie wydarzyła rano........obchodzimy rocznice Mordu Katyńskiego ( 1940 ) może obejrzyjcie dokumentalne filmy na ten temat, zobaczcie wstrząsające sceny i doceńcie to jak ludzie w tamtym okresie oddali swoje życie, by Polska była krajem wolnym, to jest niewyobrażalne , to co się tam stało, jaki wielki patriotym mieli Ci ludzie....... zapoznajmy sie z historia i doceńmy to co mamy i szanujmy się ... piekło jest na ziemi..........niebo jest jak umrzemy .......

Gość iwonelllla75
nie chodzi mi o to, że jest żałoba bo to jest jak najbardziej zrozumiałe i z resztą też się zgadzam, to wielka tragedia co się stało ale chodzi mi o to czy tylko ja dostrzegam w niektórych ludziach fałszywą żałobę? nazwałabym to raczej zainteresowanie nowinką. A media podają nam wszystko co leci praktycznie bez sprawdzania, kilka razy już dziś podawali informacje które później okazały się bzdurą. I dla Twojej informacji walą mnie dyskoteki i nie chodze po galeriach, widać nie zrozumiałes co chciałam przekazać, widze, ze jednak kilka osób załapało

Gość niiiiiie wytrzymam
to jak ktos ma ochote sie zatrzymywac, niech to robi. ja w przeciwienstwie do was, szanuje wasza wole. niech ktos uszanuje moje zdanie.

a ja sie zgadzam z "iwonella" i "nie wytrzymam". z reszta, gdzieś tu juz o tym pisałam. patriotka ze mnie żadna - przyznaję sie bez bicia. a teraz możecie mnie zbić :)

Gość niiiiiie wytrzymam
ja tez nie chodze po galeriach i na dyskoteki. tyle ze w domu nie mam nic do zjedzenia!!!! sory.. ale smieszy mnie stwierdzenie, ze media licza na ogladalnosc hahaha. przeciez oni dzisiaj kompletnie nic nie zarabiaja.

dokładnie, w kółko gadają o tym samym a wszystkiemu towarzyszy jedna wielka OBŁUDA.

Gość zbychu989
ona ma racje, będą pieprzyć o tym 2 tygodnie a potem całe media o nich zapomną, ot taka jest polska żałoba, zakłamana!! buahahaha nic nie zarabiają? Ty chyba nic nie wiesz o telewizji

Gość smierdziell
ja w tym obludy nie widze rozumiem czemu ludzie ktorzy sie tym przejmuja chca informacji moze to was po prostu nie obchodzi i zwyczajnei nie rozumiecie skad ten caly cyrk bo z takiej perspektywy to faktycznie musi wygladac jak cyrk...

Gość niiiiiie wytrzymam
tez zauwazylam, ze wiekszosc osob szuka jedynie sensacji.. po co ta cała szopka? niech kazdy przezywa i nosi zalobe jak ma potrzebe. nie mam nic do opuszczonych flag i odwolania imprez. tyle ze PO CO wkolko pieprzyc w tv o tym samym? przeciez to wszystko mozna w jednej godzinie strescic.. jak taka załoba to niech puszczaja przynajmniej jakies historyczne smutne filmy czy cos. jak np dzisiaj katyn leciał... przynajmniej tyle

Gość niiiiiie wytrzymam
ja pierdziele, ja tez chce INFORMACJI, a nie pieprzenia wkolko o tym samym. a telewizje prywatne zarabiaja na reklamach i programach sponsorowanych.. jakos ich nie widzialam dzisiaj.

Gość -----------------
iwonelllla75 a bralas pod uwage ze takiej tragedi jeszcze na SWIECIE nie bylo???

a ja widze oblude, bo wiecznie sie cała polska (i okolice) z Kaczyńskiego nabijała (kaczor, disneyland, afera z ziemniakiem, programy TV gdzie prezydent był przedrzeźniany, stronki ze złośliwymi komentarzami) a teraz wielce cała polska pogrązona jest w żałobie, wszyscy płaczą i modlą się za dusze zmarłych. no dajcie spokój...

Gość niiiiiie wytrzymam
no to akurat najbadziej bije po oczach. był nie lubiany, nabijali sie z niego.. a teraz wielce zaloba najbardziej mnie smiesza te "glebokie wyrazy wspolczucia" od innych panstw.. az mnie telepie, jak na codzien wiekszosc osob miala go w powarzaniu/