Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonelllla75

Fałszywa załoba i ten cały cyrk

Polecane posty

Gość iwonelllla75
możecie mnie wyklinać, śmiać się i robić co chcecie ale zobaczycie ze wyjdzie na moje, za góra 3 tygodnie nikt nie będzie już gadał o tej tragedii. i ide juz spać bo nie będę w koło oglądała tv w którym ciagle leci to samo, skoro nie mają nic nowego do powiedzenia to niech puszczają filmy o Katyniu czy cokolwiek. i nie gadajcie o patriotyzmie bo gdyby nie dzisiejsza tragedia to tvn słowem by nie wspomniał o rocznicy, tylko by puszczał same programy rozrywkowe!!!!

Gość zacofany pisior
One. Patriotą już też raczej nie jestem. Antyklerykałem od dawna jestem. Ale takim ludzkim ścierwem jak ty i twoja rodzina mam nadzieję, że nigdy nie będę.

Gość dno dno
'' [zgłoś do usunięcia] One. "dno dno" tatuś nie jest księdzem więc braw ode mnie nie dostanie. smutne '' Ależ wesołe.:D:D Może już niebawem ty poznasz jak to jest, jak tatusia będziesz zakopywać

Gość niiiiiie wytrzymam
"Szczerze nie szanowalam Kaczynskich ale nikomu tez nie zyczylabym takiej smierci nawet najgorszemu wrogowi i ubolewam nad tym co sie stalo " ja tak samo, niemniej jednak uwazam, ze w telewizji przesadzaja, wkolko pieprza o tym samym i jest strzelana wielce pokazowka. zalobe sie nosi w sercu a nie na pokaz

Gość dno dno
i takie ścierwo należy do tego narodu. Ale w końcu było sporo takich ścierw i dawniej.Chłopaki im łby goliły,aby z daleka można było poznać że idzie ścierwo.

i o tym mówię - łzy zostawiam dla rodziny i najbliższych, nie dla obcych ludzi. kończe tę bezsensowną dyskusję :D trzymacje się kochani, obłudni POLACY :)

Gość zakasanyjohny
nie trzeba być patriotą żeby mieszkać w Polsce. Dla Twojej informacji słowo patriotyzm wymyślono po to by żołnierze czuli obowiązek walczyć za kraj i żeby bardziej honorowo oddawać własne życie. to słowa jednego wybitnego polaka, jeśli się tak interesujecie władzami państwa to będziecie wiedzieć kto to powiedział!!!!

Gość oliolalala
też to słyszałam