Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilakami

Jak mu dac do zrozumienia że nie chce tak czesto

Polecane posty

Gość kamilakami

sie z nim spotykac?? Jestem z moim chłoapkiem od prawei 2 lat ale ostatnio sie wszystko psuje. Jest tak nerwowy ze trudno mi wytrzymac dzieje sie tak gdy sie za czesto spotykamy. Ja zawsze sie zgadzałam gdy tylko pytał czy moze przyjechac. Ostatnio chciałam go troche zbywac i powiedziałam ze dziś nie to sie obud\rzył i od razu wypytywał dlaczego. W koncu wszylo na jego. Ja chce sie skupic wiecej na sobie choc mam wiele wolnego czasu nei chce go widziec codzienie . Mam zamiar poprawic sie troche z wyglądu przytyc uprawiac sporty spedzic czas z rodziną by wreszcie wyjsc z dołka. co mam mu powiedziec by sie tak czesto z nim nie widziec????????

Gość ladaco
przerwa na tytoń

Gość zacofany pisior
Prawdę. Nawet ten post. Ale ja starej daty jestem. I wierzę w ludzi. Pomimo...

Gość ehhh.........
o ludzie dziewczyno nie uklada sie z zabawka to zabawke na bok a jak widzisz np takie sytuacje w malzenstwie .... co sie psuje to kazy zbiera swoje zabwki i wraca do rodzinnego domu.. Albo probujesz rozwiazac problem z chlopakiem staracie sie aby sie ulozylo albo laska podejmujesz dojrzala decyzje i odchodz jelsi ci sie nie podoba a nie takie zabawy w ograniczanie kontaktu

Gość kamilakami
Masz racje...