Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się bardzo

Dziwna zagrywka faceta.....

Polecane posty

"jak ja to wszystko usłyszałam to się lekko wkurzyłam - generalnie o wszystko że pije z jakimiś pedałami że urywa mu się film że robi jakieś haje w domu itd...powiedziałam mu że uważam to za przesadę i że nie skomentuje jego nocnych wybryków." czyli generalnie na niego wyjechalas..

monia___^ nie odzywam sie do niego.....ale chciałam zauważyć ze rzuciłam pracę bo miałam się do niego przeprowadzić, tam u niego prawie mam pracę i muszę z czegoś utrzymać mieszkanie....u siebie pracy nie znajdę tak szybko...no i d konca mojej pracy zostało okolo 2 tygodnie do wyjazdu też i co jaj mam robic czekać az książe się odezwać czy iść na kolanach błagać szefa żeby potargał moje wypowiedzenie i zwolnił osobę którą przyjoł na moje miejsce???

"dzwoni do mnie i z uśmiechem na ustach opowiada mi że był na piwie z kolegą potem u niego wylądowali w domu i pili dalej a potem wrócił do domu zarzygał pól mieszkania puszczał głośno muzykę w środku tygodnia oraz że urwał mu się film. Po czym dodał że kolega ten jest gejem i jak był u niego w domu to spotkał chłopka tego kolegi i że było bardzo fajnie, i zaśmiał się i stwierdził ze nawet d**a go nie boli.... " moze to troche nieodpowiedzialne no ale w sumie to rzeczywscie sie dobrze bawili! przydaloby ci sie troche luzu autorko. tym bardziej ze ci to opowiedzial z taka ekscytacja, no fajnie bylo przeciez. a co tam, raz nie zawsze.

Gość ehhh.........
Ja na Twoim miejscu napisalabym ze nie podobaly mi sie zarty w tym temacie i sprawily ci przykrosc pozatym nie tolerujesz gowniarskiego zahcowania upijania sie i zygania w mieszkaniu. Uwazam ze mialas prawo sie zdenerwowa ci wiesz co facet 33 lata a taki niepowazny i nie umie panowac nad spozywaniem alkoholu

Zdesperowana Domowa Żona na litość boską to nie jest żubr żeby go trzymać pod ochroną, wiec uważam żę jak sie powie facetowi że przesadził to chyba nie jest wjechanie na kogoś. Chciałam zauważyć ze jak zdarzało mu sie tez kiedys tak to robiłam mu herbaty i wymieniałam miski z wymiocinami i nie powiedziałam nic poza tym ze się marnuje. Na szczęście nie zdarza mu sie tak zbyt często. natomiast jak mi się raz zdarzyło opić na imprezie (mało zjadłam i trochę wypiłam do tego łykałam jakieś tabletki na odchudzanie)i wymiotowałam do ubikacji to wymówki miałam przez tydzień

zastanawiam się bardzo --> jak on ci robi wymowki z takiego samego powodu no to juz inaczej sprawa wyglada.. myslalam ze to taki wyluzowany koles jest a tu sie okazuje ze sam moze a tobie nie pozwala, no to juz cos nie halo..

Gość ehhh.........
Zdesperowana Domowa Żona Malo tego facet powinien przeprosic ja ze urznal sie jak swinia. Porzadnemu facetowi byloby wstyd a nie chwliby sie tym przez tel. Przeprosiny aleza sie jej ez za to ze zazartowal z tematu ktory zabawny dla niej niejest. Jelsi przeprosi przyzna sie do bledu obiecac poprawe mozna dac szanse. I wiesz co sa kobiety ktore pozwalaj na gowniarskie zachowania ja go takich nie naleze i potem nie musze lamentowac z emnie facet nie szanuje itd

ja nie narzekam na swojego bo jak trzeba to on jest odpowiedzialny i sie potrafi zachowac, do pracy pijany nie idzie nigdy ani nawet skacowany - gdybym miala jego pracownikom powiedziec co on wyprawia to by w zyciu nie uwierzyli. nie robi nic zlego poza odrobina halasu i smiechu. wazne jest zeby umiec dostosowac sie do sytuacji. gdzie jest powiedziane ze skoro on sie dobrze bawi na imprezie to znaczy ze mnie nie szanuje?

Gość ehhh.........
Dobra zabawa nie polega na schalniu sie na zyganiu i urywaniu filmu Ja takie cos uwazam za przejaw niedojrzalosci i zachowanie typowe dla nastolatka a nie doroslego faceta A co do szacunku to bylo ogolnie powiedziane bo facet autorki nie szanuje opowiada jej z usmiechem jak to sie schlal i zartuje z wcale nie zabawnego temaptu ktory sprawil jej przykrosc a na koniec nie umie przeprosic tylko milczy i ja probuje obarczyc wina ze to ona zle sie zachowuje

acha i jeszcze jedno mysle ze tez istotne kiedy mial hobby wchodzenia na czaty po pijaku i gadanie z laskami wlasciwie nie wazne z kim wazne zeby poromawac oczywiscie o seksie w sumie to o wirtualny sex jak to zczailam przez przypadek (tz po jego kiedyś nocnej eskapadzie pojawiła mu sie nowa osoba na naszej klasie generalnie zeby nie było mam to w dupie ale cos mnie tkenlo i zapytalam kim ona jest bo z jakiegos odległo miasta byla powiedzial najpierw ze to znajomego kolezanka potem ze nie pamieta kto to jest i nie wie jak ta laska znalazla sie na jego profilu-wiec do niej napisalam - odpisala mi ze uprawiali wirtualny sex przez pol nocy a na koncy wymienili sie zdjeciami na naszej klasie zeby wiedziec jak wygladaja) wkurzylam sie i zerwalam - nie bylismy wtedy chyba ze soba przez 2 miesiace ale ubłagal mnie przynal sie do wszystkiego i powiedzial ze tak nie zrobi. A po tej imprezie kolejna nowa osoba na jego profilu sie pojawiła - tym razem męzatka z trójka dziecki ..............do tego smsa z tym ze przegiol w nocy dodalam tez ps zeby pozdowil najnowsza znajoma z czatu . Nie wiem co to za laska ale takie mam przypuszczenia

Gość ehhh.........
Nie mam pytan i ty po takim czyms jeszcze sie zastanawiasz czy z nim mieszkac?? Co to wogole jest czatownie z jakimis babami Ja bym zerwala odrazu i blagala szefa o cofniecie wymowienia

Gość ehhh.........
Wybaczylas za 1 razem zdrade ..... tego sie nigdy nie robi ...

moj facet po pijaku nawet nie zauwazylby jakby mu jakas laska golym cyckiem w leb strzelila.. wlasnie wtedy to on sie robi wyjatjowo czuly, cala jego powsciagliwosc gdzies znika i ciagle mi powtarza jaka jestem piekna i jak mnie kocha i wszystkim tak o mnie mowi, koledzy juz go maja dosc, bo ile mozna sie wlasna kobieta chwalic. a tak na trzezwo to jeden komplement cichy gdzies tam na tydzien dostane. takze mu mowie zeby wiecej pil :D do autorki --> wiesz co to cwaniak ten twoj facet. dla mnie sprawa byla by finito.. moj byly tez tak robil wiec jestem przeczulona. jakies znajome z czatow ktore poznawal niby na pogaduchy, i rzeczywiscie nawet sie z tym nie kryl, nawet kilka poznalam osobiscie bo je gdzies spotykal przypadkiem i mowil ze to tylko znajome i ze gadaja bla bla. potem sie okazalo ze mnie zdradzil i jeszcze jej dziecko niechcaco zrobil..

ehhh......... wiesz z tamtą z którą czatował to było rok temu ......a teraz po tej imprezie znowu mu sie jakaś pojawiła nowa.... a ja znam go na tyle i wiem ze jezeli jakis znajomy nawet wysle mu zaproszenie na naszej klasie to on najpierw zadzwoni do takiej osoby potem pogada i po tygodniu doda taka osobe do listy kontaktów a wiem to bo mi mówi ze tak robi......a tu nagle po imprezie z pedalami ma nagle jakaś kobietę męzatke z 3 dzieci w znajomych z odległo miasta ktorej raczej nie powinnien znac....no chyba ze popadam w paranoje i faktycznie ja zna z tym ze jak napisalam mu zeby pozdroiwl najnowsza znajoma z czatu to on zaczol milczec .....cos w tym chyba jest

Gość ehhh.........
ale nie wazne kiedy to bylo wybaczylas zdrade pokazalas ze nie trzeba cie szanowac ze pomarudzisz podasasz sie i i przejdzie Jak myslisz on wtedy uprawiaiajc wirtualny sex kochal cie?? NIE na pewno cie nie kochal jak sie kocha nie krzywdzi sie swiadomie nie zdradza sie i nie oszukuje bo on klamal mowil co innego Zdady sie nie wybacza i masz nauczke bo pojawila sie nowa dziewczyna na profilu

Zdesperowana Domowa Żona a co do tych czatów i wtedy i teraz wiem ze on nigdy sie z taka nie spotkal chocby przez odleglosc 3000km

Gość ehhh.........
spotkal nie spotkal jakie to ma znaczenie wirtualny sex tez jest zdrada rozmowa z babami kiedy ty sobie nie zyzczysz tez jest zdrada Ide stad bo widze ze za wszelka cene chcesz byc z tym facetem nie sznaujesz sie i masz skutki

ok dobra nie spotkal ale nastepnym razem moze spotkac, a taka forma zdrady, to juz niestety zdrada. impreza alkoholowa ci przeszkadza to takie cos powinno ci przeszkadzac 100 razy bardziej! dla mnie to juz ewidentnie facet cie nie szanuje i sobie pogrywa. nie macie dzieci, nie mieszkacie razem, wiec masz latwy odwrot.. jak nie zdradzil cie jeszcze to pewnie zdradzi.. raczej nigdy juz nie bedziesz jego pewna, wyobrazasz sobie ze nie odwali ci nic przez nastepne 40 lat??

no i nie jest powiedziane ze to byl tylko ten jeden raz.. przeciez nie mieszkacie razem to co mozesz wiedziec co on jeszcze tam robi wieczorami? dodal jakas laske na nk, a ile jest takich ktore nie dodal? a moze nawet spotkal jakas.. ja bym juz podziekowala.. wybacz mi moja bezposrednosc.

Zdesperowana Domowa Żona Po tamtym wytłumaczył mi że był wtedy pijany ze czuł sie samotny itd ale serio zerwałam, starał sie przepraszał mówił ze sie to nie powtorzy przylatywał do mnie bardzo czesto zeby mnie przeprosic...wiec stwierdzilam po2 miesiacach ze no odbra zobaczymy i zachwowywal sie wzorowo do tej imprezy z pedałami.....ale zastanawiam sie ze moze faktycznie ja jestem lekko przeczulona i to faktycznie jakas jego znajoma jest w końcu męzatka z 3 dzieci wiec sama nei wiem moze popadam w paranoje a moze nie ....i to mnie martwi a co gorsza on teraz jest obrazony...mi chodzi o jego zachowanie wtedy calonocne bo jezeli faktycznie mwoi ze urwal mu siefilm to raczej nie czatowal z nikim

Gość ehhh.........
Zdesperowana Domowa Żona a ty np nie uwazasz ze on ja zdradzil?? Przeciez uprawial wirtualny sex z jakas baba a autorce mowil ze to tylko kolezanka.

Gość ehhh.........
Po tamtym wytłumaczył mi że był wtedy pijany ze czuł sie samotny itd Taaa a ty naiwna przyjelas go no biedny facet no upil sie jakby niewiedzial co alkohol robi z ludzmi ... jasne jak go dupa zaswedzi zawsze bedzie mowil ze to nie jego wina tylko alkohol biedactwo samotne sie czulo a jak urodzisz dziecko i jemu bedziesz musiala wiecje czasu poswieci to co facet tez znajdzie inna bo taki samotny??

ehhh......... ja zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego naprawde..i nie jest mi łatwo i wtedy nie było też uwierz mi ..z tym ze stwierdziłam wtedy ze ok ze zobacze jak sie bedzie zachowywal bo moze jezeli faktycznie wtedy sie schlal i poczuł sie samotny a jakos wtedy bylismy pokluceni to zrobil taki numer ale go pozniej zalowal i bardzoale to bardzo zalowal tego to stwierdzilam ok zobaczymy co dalej i przez rok bylo ok

Zdesperowana Domowa Żona dzieki i pozdrawiam dobranoc

Gość ehhh.........
wiesz co dziewczyno nic nie rozumiesz z tego co my tu do ciebie piszemy NIE SZANUJESZ SIE pozwalasz zeby facet cie krzywdzil i wykorzystywal i sama go tlumaczysz Wszystko masz na wlasne zyczenie zamiast kopnac w dupe gnoja ty go usprawiedliwiasz a potem lament dobranoc

ehhh......... wiesz masz troche racji ale ja z nim jestem 3 lata i tu napisalam tylko troche z tego co jest miedzy nami oczywiscie te najgorsze rzeczy i serio po tym jego czacie w zeszlym roku zerwalam i stwierdzilam ze mam to gdzies i nie bede sie urzeraz z nim ale naprawde sie staral naprawde mu zalezalo co pare dni wsiadal w samolot i przylatywal do mnie zeby przeprosic za to i tak to bylo 2 miesiace pomyslslam ze ok moze faktycznie skoro zdrady jako tako niebylo fizycznie a jedynie pisal wzielam go na tak zwana kwarantanne ...na rok i staral sie bardzo wrecz ideal pomyslslam ze moze faktycznie raz mu sie zdarzylo czy cos .....ale teraz nie dosc ze sie ochlal nie odzywa sie to jeszcze pojawila mu sie ta tajemnicza kobieta na profilu i on obrazony