Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot co.98

Przesledzmy ten teks! Ja osobiscie uwarzam ze to jednak jakis zart.!

Polecane posty

Gość ot co.98

jest tak ja ten osobnik napisał: "Zbieram grupę 3 ludzi. Stawiam główny wątek, reszta osób na niego odpisuje na różne sposoby tworząc tak np. 1,000 postów. Całość zajmuje kilka godzin. Teraz, posiadając uprawnienia administratorskie wstawiam cały wątek w dniu np. 10 kwietnia, a w CMS'ie (czy jakiejkolwiek aplikacji, na której będzie bazować mój serwis) zmieniam datę na parę miesięcy wstecz. W rezultacie mamy sztuczne proroctwo, napisane po fakcie, ze zmienioną datą. " " tutaj jest tekst tej dziewczyny: mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy! Przeciez to widac ze to ktos pisał kto przemyslał ta spraw! gdyby to pisała ta 16 letnia dziewczyna, to po pierwsze napewno by popelniła jakas literówke moze bład ortograficzny, a tutaj zadnego błedu zadnych opprzekrecanych liter , przecinki... Nawet ja tak nie umiem naipsac. Przeciez to było przemyslane i sprawdzane.. a jej chyba nie zalezało by na tym by było poprawnie napisane.. co wy o tym sądzicie?

Gość
jesli za 2 tyg umrze jakis muzyk polskiego pochodzenia, zaczne sie nad tym zastanawiac. jesli w lipcu bedziemy mieli 2 zalobe narodowa - uwierze:classic_cool:

sądzimy ze nie doceniasz intelektulnie 16 latków oraz ze zawracasz nam głowe takimi pierdołami

Argument, że nie mogła napisać tego 16 letnia dziewczyna, bo nie ma błędów czy literówek do mne nie przemawia.

Gość aleocie
SPIERDALAJ NUDZIARO

Dziewczyna w wieku 16 lat powinna posługiwać się poprawną polszczyzną zarówno w mowie jak i w słowie pisanym. Akurat do tego bym się nie przyczepiła.

Gość napisala to 05.01.2010
czyli... nie wiem czy wierze, ale nie mowie, ze nie wierze.

Gość ot co.98
to akurat nie jest istotne, chodzi mi o fakt ze dziewczyna napewno była przestraszona i zduzgotana, a nie o to ze ma 16 lat i nie oppelniła błedu.... głownie chodzi mi o przekrecane litery jak sie szybko pisze..

jeśli chodzi o tego muzyka to nie wiadomo czy to ona napisała. w styczniu pisała tylko, że w lipcu będzie druga żałoba a we wrześniu umrze ktoś znany i ceniony. do autora Jeśli ktoś w wieku 16 lat nie umie stosować poprawnej pisowni i ortografii to współczuję.\ Po drugie wpisy z 10 kwietnia były już po 10. Żałoba została ogłoszona jakoś po 14.

Gość Sen mara Bóg wiara :)
przykro mi autorko ale obalę twoją tezę o tym że ta dziewczyna ściemnia ( z wiekiem może i tak). Jestem stałą bywalczynią strony samosia.pl i właśnie w styczniu widziałam tą wypowiedz (pomyślałam sobie że to jakaś wariatka i powinna psychotropy odstawić) uznałam że nie warto na nią odpisać.

Gość zacofany pisior
Dziwnie prawisz, ale może dziś tak jest... Staram się błędów nie popełniać (grzechy młodości - nuaka i tysięce przeczytanych stron literatury), ale takie wpisy jak na kafe po prsostu lecą - bez sprawdzania, bez korygowania. P ociemku na klaiwtruze. PEwnie róznie bywa. Gewnralanie nie sprawdzam i wysyłam. Róznie izapewne wychodzi...

Gość zacofany pisior
Co właśnie wyżej widać. Poszło. Mała masakra :D

Gość nikt już nie pamięta
Popatrz,jakie to dziwne,że niektóre 16 latki piszą ortograficznie.Szkoda,że autorka wali błędy aż razi po oczach.Ale od dziś nic mnie już nie zdziwi.