Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa-----26------

nie moge zasnac z powodu tego co sie stalo

Polecane posty

Gość onaaa-----26------

nie ma prezydenta, zgineli oficerowie, dowodcy wszystkich sil wojskowych, biskupi, poslowie, nawet szef bezpieczenstwa narodowego, zostalismy sami........... ............mam zle przeczucia;//

Na miejsce posla czeka 20-stu nastepnych, ale doswiadczonych dowodcow wojskowych brakuje zawsze. Kto pakuje wszystkich dowodzacych armia do jednego samolotu?

Gość pilote2
A ja myślałem, że ludzie przed 30stką mają więcej oleju w głowie :classic_cool: Ech.

Gość onaaa-----26------
tez sie nad tym zastnawiam, dlaczego WSZYSCY lecili w jednym.... nieodwracalna strata dla Polski

nie nakrecajcie sie tak NIC SIE NIE STANIE! ciagle piszecie ze ruscy moga nas zaatakowac a przeciez jestesmy czescia unii i wspolnoty natowecv mamy wsparcie jesli juz by doszlo do wojny. nato ma przewage nad rosja i to duza

Gość onaaa-----26------
pilote2 to lepiej nie mysl wiecej

Gość onaaa-----26------
no nie wiem, konsekwencje ciezko przewidziec.

Gość onaaa-----26------
ja jutro tez pojde, dzis takze bylam..... miejsce przed palacem prezydenckim to serce tej tragedii

Gość pilote2
onaaa, starałem się nie myślec, ale ten wyczyn wychodzi tylko tobie :classic_cool:

Także byłam, zapaliłam znicz, położyłam kwiaty... Co tu dużo mówić, ciężko jest. Żal, smutek, nie sposób to wyrazić

Gość onaaa-----26------
ciagle mi sie wydaje ze to niemozliwe szok, szok, szok.......... probuje, ale nie moge sie zdystansowac

Gość zacofany pisior
bez przesady .. złe przeczucia zostaw na boku ... KAfe działa więc ni ejest tak źle .... gorzej może tez ni ebędzie... przez jakis czas

Gość onaaa-----26------
a co bedzie lepiej? .....;/watpie dlaczego ta nasza Polska zawsze jest kopana w dupe?

Gość duzo ludzi nie spi

Gość ale PL też się sama
w dupsko kopie. Kto o zdrowych zmysłach pakuje takie "głowy" do jednego samolotu?? Takie rzeczy to tylko w Polsce. A wypadki się niestety zdarzają. Zresztą wypadek samolotu CASY niczego nas nie nauczył, a ponoć Polak mądry po szkodzie :O

Niestety, Nasza Kochana Polska wiele już wycierpiała i niestety, cierpi ponownie. Pamiętajmy jednak że "jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy..." i niech ta tragedia ŁĄCZY a nie DZIELI. Jesteśmy jednym narodem, władamy tym samym językiem, mieszkamy na tej samej ziemi. Polska nie wyglądałaby tak, gdyby nie Ludzie, którzy oddali za Nią życie. Doceńmy to, przecież tak niewiele trzeba.

Gość onaaa-----26------
pilote2 musisz mi teraz dosrywac? po co to robisz? koniecznie akurat dzisiaj chcesz dac ujscie swojej glupocie. nie widzisz czlowieku co sie stalo

Gość onaaa-----26------
Zalogowana masz racje, tylko czasem nie potrafie byc obojetna wobec chamstwa, ale moze tylko obojetnosc jest na to lekarstwem. ciagle mam wlaczany tv i podaja zyciorysy tych ktorzy zgineli, i coraz bardziej nie moge w to uwierzyc.....

Gość pilote2
onaaa jestes równie chamska jak i ja, ale hipokryzja to kolejna cecha narodowa, wybaczam Ci więc :classic_cool:

wy wszyscy macie ladnie nasrane w bani. Nie zostalismy sami,bo komorowski pelni funkcje prezydenta, ipn i nbp i inne instytucje maja zastepcow. wasze"przeczucia" sa poprostu glupie, czego wy sie spodziewacie 3 wojny swiatowej?;D

Gość onaaa-----26------
pilote2 ok ale nastepnym razem nie zaczynaj

Gość ja tez mam złe
przeczucia, ze ostatnio kafe zamieniło się w szpital psychiatryczny :O

Gość onaaa-----26------
to chyba naturalne ze pojawiaja sie zle przeczucia, skoro zostalismy pozbawieni nawajzniejszych glow panstwa..... okolo 90 osob......

Gość ja tez mam złe
weżcie się puknijcie w głowy! Prawda jest brutalna, ale na miejsce tych zmarłych posłów zostaną powołani nowi. Życie będzie się toczyło dalej! Polska to nie tylko prezydent, posłowie i inni urzędnicy, to także społeczeństwo. Niemniej jednak jest to wielka tragedia, ale myślcie rozsądnie a nie bawicie się w jakies chore przeczucia.

Gość kuliq
obys sie nie mylila. zeby sie nie okazalo przypadkiem ze to rosyjski spisek

Gość ja tez mam złe
buhahaha no proszę Cię Mgła to rosyjski spisek? To, ze pilot 4 razy podchodził do lądowania pomimo sugestii zmiany lotniska to też rosyjski spisek? Zaraz się okaże, ze wcześniejszy wypadek Casy to też rosyjski spisek :O rusofoby :O