Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego zachowanie jest dziwneee

Dzwine zachowanie "bylego ' faceta.Czy cos ukrywa?

Polecane posty

Rozstalismy sie 2 tyg. temu.Wyprowadzil sie do rodzicow.Mielsimy przez ten czas jakis tam kontakt.On nie oddal mi kasy.Wiec wczoraj byłam w miescie i postanowilam ze zajde na chwile do niego i upomnie sie o dlug.Dzwonie odbiera ojciec i mowi ze K nie ma w domu.Ok. I poszlam.Nie minela jakas godzina sms od K. "Po co bylas u mnie w domu".Nic nie odpisalam.Wiec dzwoni i mowi " Ze ojciec do niego wydzwania i mowi ze bylas u mnie.Co mowilas moim rodzicom.Ja ze nic"Teraz sobie mysle dlaczego tak zareagowal na to w taki sposob?

Gość yyyyooookiiiee
to jego zachowanie wcale nie jest dziwne, poprostu byl ciekawy lub zly ze do niego w ogole poszlas

no tak ale w tej sytuacji rodzice by do niego nie dzwonili i mowili ze przyszlam.Jagby sie bal ze cos jego rodzicom powiem????/

Gość taka jedna 007
pewnie pomyslał ze go nachodzisz bo chesz do niego wrócić i jeszcze mieszasz w to jego rodziców...

Gość taka jedna 007
albo ze przyszłas nagadac jakiego to mają syna itp albo oni nie wiedza ze sie rozstaliscie i bał sie ze im powiesz nie wiem nie znam sytuacji strzelałam :D

mi sie wydaje ze K. nie powiedzial rodzicom do konca prawdy dlaczego wrocil do domu.

Może i powiedział a zdenerwował się bo nie wiedział czy nie nagadałaś jakiś głupot Jego rodzicom. Moim zdaniem nie ma nic dziwnego w Jego reakcji.

Oni nie wiedza ze my sie tak na dobre rozstalismy.Cos im tu nagadal.Tylko co tego niewiem. Ja mam intuicjei ona sie sprawdza. To dlaczego nie zabiera od 2 tyg. swoich reszty rzeczy tylko dalej u mnie sa.Zabral tylko czesc rzeczy.????????

Te wpisy z 9.22- 9.23 to sa moje niewiem czemu poszlo pod innym nikiem

Może się jeszcze łudzi że wrócicie do siebie a zabranie wszystkiego znaczyłoby definitywny koniec. Nie wiemy co On teraz myśli o Was i możemy tak sobie gdybać.