Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oenk6t67

Też od rana oglądacie wiadomosci i sledzicie ta tragedie Smolenska?

Polecane posty

Gość oenk6t67

U mnie od rana cala rodzina siedzi i oglada i placze..

Gość dajcie spokój już.....
U mnie też na początku wielka rozpacz ale głowa już zaczęła boleć od w kółko tego samego więc tv zostało wyłączone.

Gość taka jedna@
z wiekiem człowiek więcej rozumie, czuje i myśli.

Gość ej powiedz
nie, ja od rana ogladalam z dzieckiem bajki na pulsie, teraz wylaczylam tv. a na wieczor sciagam filmy z netu. ja rozumiem tragedia, trragedia, ale przeciez my musilmy zyc dalej normalnie. mecza mnie juz te relacje w tv. na kazdym kanale po dziesiatki razy pokazuja to samo...

Gość rano oglądałam Gumisie
a potem o pingwinach na Polsacie. A teraz już nic nie ma - a nie mam kablówki. Ale można żyć bez telewizji! Od czasu do czasu słucham wiadomości, bo chcę wiedzieć, co się dzieje.

Gość oenk6t67
to moze pomysl jaka to tragedia .. 96 osob nie zyje kazd a osoba miala rodzine.. zalozmy ze w tej rodszinie jest coajmniej 2 osoby a wiec 96x2= ponad 200 osob teraz placze i nie moze sie ozbierac po ej tragedii. Tak mi zal Marty Kaczynskiej, Jaroslawa Kaczynskiego, ktory ma matke bardzo chora i najprawdiopodobniej tez ona niedlugio mu umrze.. To jest wielka tragedia.. Do tego wiele innych osob umarlo ktorych nie znamy.. Wsrod nich rowniez pary malzenskie..

Gość fakt na wszystkich programach
to samo! też uważam że to przesada -szczególnie że żadnych nowych info nie mają i tylko tak biadolą na okrągło - też mnie głowa od tego rozbolała- moim zdaniem to powinno być na 1 kanale - a na pozostałych tylko jak coś nowego się pojawi to powinni co jakiś czas podawać.... .... poza tym sklepy pozamykali a mi się kaszka dla dziecka skończyła :( co ja mu dam na kolację - 9 miesięczniak raczej nie zrozumie że żałoba narodowa i sklepy pozamykane - a nikt wcześniej przecież nie uprzedzał....

Gość ej powiedz
A ztym marszem pingwinow to tez mi sie smiac chcialo... Jakby tego bylo malo to jeszcze nam rosyjski film puscili :D U mnie sklepy otwarte :P

Gość a o czym maja w takiej sytuacj
i mowic? to chyba normalne ze jest to temat nr 1 i nie wypada zeby w yym czasie na tv lecialy jakies durne seriale np. nie patrze na te tragedie przez pryzmat poltyki, stanowisk jakie ci ludzie zajmowali bo prawda jest taka ze ktos ich zastapi bo nie ma w sferze zawodowej ludzi niezastapionych. jednak strasznie mi zal rodzi ofiar bo tutaj niestety nikt ich nie zastapi. nikt nie zastapi nikomu matki ojca brata siostry syna corki dziadka itp. i to jest smutne

Gość a o czym maja w takiej sytuacj
u mnie tez sklepy otwarte tylko markety sa pozamykane

Gość ej powiedz
Ale tu nikt nie podwaza tego, ze wydarzyla sie naprawde ogromna tragedia. Ja sama zerkam co jakis czas czy podaja jakies nowe informacje. Jedak uwazam, ze mogliby puscic tez cos innego. Nie mowie o programach rozrywkowych, komediach, ale sa przeciez jeszcze inne gatunki. Chociazby jakis film obyczajowy czy jakis dramat.

Gość dajcie spokój już.....
Ja rozumiem tragedia (moja rodzina też) świeczkę zapaliłam pomodliłam się w kościele byłam czuje żal ale już wystarczy !!! Tak jak wcześniej ktoś tu wspomniał (może to egoistyczne) ale ja tych ludzi nie znałam i nie wyobrażam sobie robić wielkiej żałoby ( a tym bardziej siedzieć z zapartym tchem i oglądać wiadomości w tv w których same domysły a jak nie domysły to fałszywa skrucha a jak tego mało to w kółko gadanie o tym samym) Każdego dnia na świecie ginie dużo ludzi ale jakoś calutki świat przechodzi obojętnie obok ich tragedii.

Gość Ja oglądam dużo
na ten temat; często też przeskakuję z kanału Tvn24 na Polsat a potem na Tvn a potem na jeszcze jakiś inny kanał na którym jest mowa na ten temat. POruszyła mnie ta tragedia bardzo.

Gość Oglądam
i płaczę.Straszna tragedia.Żal ściska serce.Niewyobrażalna strata.

Gość dziś miał być
wieczorem Air Force One - ale pewnie nie puszczą...

Gość a na każdym kanale co innego!
na jedym mówią że przywożą ciało Pani Kaczyńskiej, na innym, że nie bo już jest w Moskwie, itd. Sami nie wiedzą co mówić to plotą trzy po trzy

Gość fcafcAFCwsafcaq
ja tez uwazam ze to ogromna tragedia i nie protestuje, ze na wszystkich kanałach o tym leci, tez ogladałam duzo tv, ale juz znam to na pamiec i wyłaczyłam, odwołali mi na weekend zajecia na uczelni, zal mi strasznie marty kaczynskiej

Gość Oglądam
Mi też odwołali zajęcia.Dowiedziałam się podczas ćwiczeń na uczelni i po uświadomieniu sobie tego,co się stało nie mogę opanować żalu i płaczu.Jeden wielki smutek.Nawet niebo płacze.

Gość ciekawe czy u mnie dowołali
bo i tak nie mogłam pójść - a szkoda, bo dziś były ważne zajęcia. A oglądacie Wałęsę? Dość ostro się wypowiada - wczoraj zresztą też.

Gość przez ten tydz tak wlasnie
powinno byc, jesli znasz juz wszytstko na pamiec, to po prostu wylacz tv, wlacz sobie jakas relaksujaca muzyke. ja tak wlasnie robie. a pozniej znow wracam do tv. oby ta tragedia zmienila Polske i Polaków na stale p.s. cala UE ma jutro dzien zaloby, a Brazyli nawet 3. onie moga byc wsciekli, bo przeciez nikogo nie znali. ale dla nas to najwazniejsi ludzie w kraju m.in. nasza glowe Panstwa!

Gość ryrysasssssssssss
ogladam i normalne jest to ze na kazdym programie sa transmisje z tragedii,ogromnej tragedii,zgineli ludzie ,wiele ludzi i w tej sytuacjinormalny czlowiek,ktory ma uczucia i serce rozumie to,a nie dziwi sie czemu tak jest.jesli komus nie pasuje niech zaszyje sie w buszu