Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ossssszuuukannnnaaaaaaaa

moj maz mnie zdradza!!!!!!!

Polecane posty

Gość krugeriada
Mężczyzna nie jest monogamiczny Ty idiotko! on musi zapładniać, a nie dziećmi się opiekować, gdyż nie ma gwarancji, że są jego. Jeśli testy DNA na ojcostwo niezrobione lub niepodobne.

Gość zdradzony na własne oczy
pisanie o tym pomaga i nie dziwcie się jej że tu o tym pisze, a do barana który się podszywa daj dziewczynie spokój bo ona naprawde cierpi, może kiedyś cię to spotka i wtedy się przekonasz jaką szkodę jej dziś wyżądzasz, załóż sobie inny topik i tam wypisuj brednie

zdradzony dziekuje. Dzieci pytaja czemu placze i czy to dlatego ze tesknie za tata!On nic nie wie co widzialam bedzie za 2tyg w domu i poczekam az wroci. Czuje sie okropnie. Staralam sie nie wprowadzac nudy w lozku i domu i wyszlam na kretynke!!!!!!

ja zostałem zdradzony 5 lat temy,od tego czasu jade na ręcznym:(

wiesz ja też szukałem odpowiedzi na pytanie dlaczego, to fak że było prawie po bożemu ale to nie podstawa, pomimo tych poszukiwań dlaczego nie udało się, choć ostatnio zaczyna mi się wydawć że powinienem był być twardzielem mającym wszystko gdzieś a wtedy może by się nie odważyła na taki krok

Szczerze to ja zastanawiam sie jak on mogl to zrobic tyle razy!!!! W domu udawal ze jest dobrze a jeszcze do mnie mial co chwila pretensje teraz wiem czemu bo czul sie winny. Cala sytuacje zrozumie tylko ktos kto to przezyl...a tu jeszcze w tym samym dniu ta katastrofa co roku obchody tej daty beda mi o tym przypominaly

widisz będziesz miała spokój bo palant podszywający się przeżucił się na mnie, a do głubka podszywającego się za: zdradzony na własne oczy , z tym ręcznym piszesz chyba o sobie , bo ja zmieniłem swoją pracę po tym wydarzeniu na taką w której jest mnóstwo lasek i nie muszę jeżdzić na ręcznym bo są dni że potrafią się kłocić która, dla twojej wiadomości by pogrązyć cię i twoją frustrację napiszę ci że wystarcza jedno oczko """"by napraszały się o odwiezienie do domu """ a i by ci było łyso to to w czwartki piątki soboty niedziele czasami środy mam do wyboru średnio z 200 łyso co palancie

niema co się zastanawiać czemu i po co nic nie da zasdtanów się jak masz żyć, co robić dalej, jak układać swoje życie, niema po co myśleć o zachowaniu i przyczynach bo gdy by kążdy zdradzony zaczoł opisyweać co było w takcie zdrady to się okaże że u wwszystkich było tak samo, jak może zdążyłaś się zorjentować ja właśnie tak zrobiłem zmienilem prace, plany życiowe, itp

Wiem ale ja mam dzieci nie moge odejsc z dnia na dzien,przewrocic zycia dzieciom. Wiem co mam zrobic odejde wtedy kiedy on najmniej bedzie sie tego spodziewl i wtedy kiedy bede przygotowana na odejscie pod wieloma wzgledami. Musze myslec o dzieciach teraz mam tylko dzieci

ja też mam dzieci, jeżeli mogę coś doradzić to nie odchoć przed zapewnoieniem sobie możliwości dalszego egzystowania, zadbaj o to byś miała pewność że się przyzna i będziesz miała udowodnioną jego winę, ja zrobiłem błąd zlożyłem wniosek rozwodowy po czterech latach i przejechałem się na tym choć i tak po części udało mi się dopiąć swojego

Wlasnie o tym pisalam ze odejde jak bede gotowa pod wieloma wzgledami...mieszkanie drugie mam wiec to nie problem ale chodzi wlasnie o to zebym mogla normalnie zyc z dziecmi. Dowody mam lepszy mi nie trzeba. Dziekuje za rady i wsparcie

niewiem co masz za dowody ale pacz że za chwilę się wyprze, a ja miałem nagranie rozmowy telefonicznej w którym się przyznała i potwierdziła co widziałem a potem cała jej rodzinka powiedziała że przyznała się tylko dlatego że bali się o moje zdrowie,