Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto co widzialam 2 dni temu

APEL DO MATEK-oto sytuacja jakiej bylam swiadkiem 2 dni temu

Polecane posty

Stoję sobie na przystanku na ruchliwym skrzyżowaniu. Ludzi pełno, samochodów jeszcze więcej. I cóż widzę, stojąc sobie kulturalnie? Mamuśka zdejmująca gatki swojemu około 2 letniemu dziecku. Trzymając go za penisa, kieruje strumień moczu na przystanek. Brak słów. Matki, miejcie odrobinę kultury i wyobraźni. I nie podawać mi tu przykładu sikających żuli. Też mi różnica. Mocz na przystanku pozostaje moczem na przystanku.

Gość uuu autorrko
to nie jest dobre forum to takich wypowiedzi, zaraz stado matek polek cie objedzie i zmiesza z blotem. uciekaj

Gość ladaco
a gdzie sie miałem wyszczać tobie w torbe:D

Jeśli dwulatek twierdzi, że musi siusiu to nie jest sugestia. Oznacza to, że MUSI siusiu. Co Twoim zdaniem miała zrobić? Nie wiem jak wyglądała okolica, może mogła odprowadzić go na bok a może i nie. Tak, niestety, wygląda okres wyrastania z pieluch.

Moja znajoma ma kiosk przy samym molo.Strasznie wokolo smierdzi moczem bo mamy wysadzaja tam dzieci:OJak zwraca uwage to taka mamuska-prosze pani ale to przeciez dziecko.No tak a dziecka mocz nie smierdzi?:O Na wczasy przyjechala ale na kibelek za 2 zl zal:O

Widocznie nie było w pobliżu ustronnego miejsca, a skoro dziecku się chciało to nie czekała aż się w majtki zsika ;) A dzieci tak mają, że się im chce w najbardziej nieodpowiednim momencie :)

100 metrow dalej był McDonald.

Gość Okrąglinek
pewnie gdyby miała inne wyjście to odprowadziłaby dzieciaka do toalety, ciekawe co ty autorko tego topiku zrobiłabyś na jej miejscu? Poczekałabyś aż się dziecko zsiura w gacie? Czy wystawiła jego penisa za okno w autobusie?

Gość Okrąglinek
widać że nie masz dziecka w tym wieku, wiesz co znaczy 100m kiedy jemu chce się JUUUUUŻ???

Gość ączyę
Zanim dobiegnie to już po sprawie, bo nie wiem czemu dzieci jak mówią siku to znaczy że to jest juz ostatni moment na tą czynność. OSTATNI!!!

Gość ączyę
tak wogóle po co przyglądac sie 2 latkowi na penisa, skoro wiesz takie szczegóły ze matka go tam trzymała? trzebabyło sobie darować i odwrócić SWÓJ wzrok!!!!!!!!!!!

Zapewniam, że odwróciłam. Ba, oddaliłam się stamtąd szybko. Ciekawe, czy hipotetyczny pedofil by zrobił tak samo... :)

Gość masz rację a co
mogła skierować strumień moczu na czekających na autobus lub przejeżdzające samochody...ot taki sobie śmingusek dyngusek :-D

zazwyczaj niestety mamusie wysadzaja dzieci w krzaczkach:O albo na plazy dziecko wola -mamo siusiu a mama-to rob na piasek:O bo zajeta jest opalaniem:O