Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HazelIady

Ankieta - proszę o wypełnienie. :)

Polecane posty

Gość HazelIady

Vitalia.pl dieta, odchudzanie, fitness Vitalia - dieta, odchudzanie, fitness Nowość! Moje konto : Wyloguj Pomoc Witaj HazelLady Vita-aktywność: 64,60 pkt. (0,1) Poczta (0) * Strona główna * Diety * Fitness * Artykuły * Kalkulatory * Pamiętniki * Grupy * Forum * Strona główna * Forum * Pogaduszki * ANKIETA - proszę życzliwych :) * Użytkownicy * Moje listy * Obserwowane * Nowe listy Nowy temat Lista tematów Obserwuj Temat: ANKIETA - proszę życzliwych :) HazelLady Zdjęcie użytkownika HazelLady Dołączył: 9 września 2009, 13:01 Miasto: Marzenie... Listów: 12 Napisz wiadomość Listy użytkownika Grupa wsparcia Dzisiaj, 13:06 (List #1) Witam! Proszę o wypełnienie ankiety. Tylko 5 pytań. Będę bardzo wdzięczna Ankieta potrzebna mi jest do "projektu badawczego" na studiach. Oto ona: Ankieta Płec: K / M Klasa: 1 2 3 4 5 6 * Szkoła Podstawowa/ Gimnazjum/ Szkoła Ponadgimnazjalna/ Szkoła Wyższa* *Właściwe zakreśl 1. Kto ma na Ciebie największy wpływ jako wychowawca? a) pedagog b) nauczyciel c) rodzic d) ksiądz e) inny (jaki) .. 2. Jakimi cechami powinien charakteryzowac się idealny wychowawca? a) wyrozumiałośc b) tolerancyjnośc c) otwartośc d) szczerośc e) inna (jaka) . 3.Jakie wartości w głównej mierze powinien przekazywac wychowawca? a) tolerancja b) kultura osobista c) uczciwośc d) szacunek e) inna (jaka) .. 4.Jakie cechy zaburzają wizerunek dobrego wychowawcy? a)stronniczośc b) nietolerancja c) nadużywanie autorytytetu i władzy d) oschłośc e) inne (jakie) ... 5.Do kogo zwróciłbyś/zwróciłabyś się z problemem? a) pedagoga b) nauczyciela c) rodzica d) księdza e) do innej osoby (jakiej). Z góry dziękuję. A oto przykład w skrócie. K, szkoła ponadgimnazjalna (osoby które już się nie uczą niech wpiszą jaką szkołę ukończyły), 1a, 2b, 3a, 4d, 5e (do psychologa). Dziękuję! :)

Gość HazelIady
ojej skopiowało mi się wszystko :D