Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollga25

wszystkich mi żal, ale przed chwilą pomyślałam sobie o tych trzech stewardessach

Polecane posty

Gość Ollga25

Wszyscy najbardziej żałują ważnych polityków, to zrozumiałe, o nich najbardziej się mówi. Ale co z pozostałą załogą. W tv mówili że były tam też między innymi trzy młode stewardessy. Tak mi ich żal. Były to Polki, pewnie nawet 'wypożyczone' z Lotu na ten czas:( One też miały swoje rodziny i przyjaciół. Jak teraz muszą się ci co pozostali czuć to po prostu nie mieści mi się w głowie. [*][*][*]

Gość też o tym myśle
napewno młodzi ludzie :-( RIP

a dlaczego żal ci stewardess? poza Politykami żal mi najbardziej pilotów bo pilot jest dużo bardziej cenną osobą niż jakaś tam pokładowa kelnereczka

Gość ffsdfsd
też o tym myślałam o stewardessach i o pilotach ogólnie o załodze. Współczucia dla rodziny:(

Gość Ollga25
bardzo bardzo przykro:( współczuję rodzinom wszystkim, ale jest mi niezmiernie przykro z powodu 'zwykłych' ludzi którzy byli na pokładzie. Współczuję im, co muszą czuć teraz jak wszyscy mówią tylko o tych 'ważnych'.

Gość Ollga25
Kamecha - żal mi stewardess bo żal mi ludzi, tych zwyklych też, bo sama jestem zwykłym człowiekiem, a nie kimś ważnym dla kraju. Żal mi zawsze każdego człowieka, dlatego żal mi zwykłych 'kelnereczek' bo dla Ciebie to zwykła 'kelnereczka' a ona może była czyjąś córką, żoną, przyjaciółką itp. Nie po tym jednym Twoim wpisie widzę, że nie jesteś dobrym człowiekiem.

Gość veeeena
Kamecha, stul pysk zjebie! :o

Gość Ollga25
brak zdolnosci empatii to spore zaburzenie psychiczne, dlatego daję Ci spokój......normalnych i zdrowych zapraszam do tego smutnego topiku jeśli macie ochotę porozmawiać:(

gaaa to szkoda ci tych kelnerek tylko dlatego, że były młode? ooh 😴 polska straciła Prezydenta, kadrę dowódczą armii, marynarki i lotnictwa oraz wielu zasłużonych ludzi a ci pierdolą o kelnerkach

Kamecha - nie ponizaj sie prosze...wszystkich żal tak samo, i tej pokladowej kelnereczki i Prezydenta, wobec smierci wszyscy jestesmy równi

Gość chameka
wiem kogo by mi nie bylo szkoda: Kamechy :D

Gość Ollga25
nie dlatego że były młode Kamecha, dlatego ze były ludźmi. a to że były młode (jak to zwykle stewardessy) to dodatkowy żal dla ich rodzin, przyjaciół którzy to mieli na pewno wiele planów i marzeń z nimi na przyszłość. Ciebie też byłoby żal bo jesteś człowiekiem, mimo że ludzko się nie zachowujesz. Że Ci nie wstyd Kamecha. Jestem już w stanie popatrzeć przez palce na Twoje ciągłe wysywanie wszystkich na forum, ale taki dzień jak dzisiaj, Ty piszesz takie rzeczy? Opamiętaj się chłopie, jak można mieć aż takie serce z kamienia.

Gość Ollga25
*wyzywanie

wartość ludzkiego życia jest proporcjonalna do funkcji jaką się pełni dlatego śmierć tych kelnereczek nie będzie mnie obchodzić były to dla mnie zupełnie obce osoby oraz nie miały wpływu na funkcjonowanie państwa polskiego

Gość nunonunonunonuno
jedna z nich miala 10 miesieczne dziecko:(:( wszystkich mi zal,zal mi tez marty stracila oboje rodzicow ,nie ma rodzenstwa:( babcia pewnie nie przezyje tej tragedi,wujek nie ma rodziny :(

Gość pilote2
A mnie na odwrót - nie przejąłem się i nie przejmuję się prezydentem, choby dlatego że jako prezydent był do bani. Ale te stewardessy na pewno świetnie sprawdzały się w swojej roli i zapewne miały niezłe cycki i dupcie mmmm :classic_cool:

Gość Ollga25
wg kogo? wg Jarka vel Kamechy który leczy swoje kompleksy na forum? Wobec tego ile Ty jesteś wart? Wartość życia ludzkiego jest zawsze była i będzie na pierwszym miejscu niezależnie od tego kim ten ktoś jest. Jak przeliczasz wszystko tylko na korzyści dla samego siebie na naprawdę nie mam słów.

Gość Agacia 28
w obliczu smierci wszyscy sa rowni i kazdy i tak umrze, bez wzgledu na to kim jest za zycia i ile ma majatku do grobu i tak nic nie zabierzemy

Gość Ollga25
jedna z nich miala 10 miesieczne dziecko :(:(:(

przykro mi Kamecha ze są osoby takie jak ty...człowiek to człwoeik, nie wazne kim byl za zycia...to nie jest czas na popisy na kafe i jak masz pisac takie rzeczy to moze nie pisz wcale, odczekaj tydzień i znowu bedziesz mógł se pozwalac na wszelskie zlosliwosci i durnoty na kafe...a narazie odpusc bo naprawde nie przystoi...nie bądzmy hipokrytami, jezeli nie chcemy dobrze mówic o zmarłych to nie mówmy nic..

Gość Ollga25
dobrze spadam z tego topiku, nie będę sie dodatkowo denerwować. Ja zawsze byłam wrażliwą osobą, mi zawsze żal wszystkich tak samo:( jest mi przykro, że ludzie potrafią być tak okrutni. Polacy i to w takim dniu.

hmmm, pomysl sobie umiera ktos z twoich bliskich, opwoiadasz znajomemu npo z pracy a on na to..."w dupie mam twojego bliskiego nie znalem go, chuj mnie obchodzi"....tez ide, bo z głupkami nie ma co gadac

Gość olka24
to placz , bo bo tobie tutaj nikt nie będzie płakał....!

Gość nunonunonunonuno
kamecha pryszczaty debilu nie sprowokujesz mnie do rozmowy ,jeszcze nie upadlam tak nisko dla ciebie to raj cos sie dzieje na forum i mozesz pisac,przeciez kafe to cale twoje zycie skoro wg ciebie jest hierarchia wartosci zycia ludzkiego to ty jako maluczki pryszczaty nic nei robiacy tylko siedzacy na kafe onanista jestes na samym jej dole

Gość olka24
to było do Kamechy...

jak zwykle w takiej sytuacji znajdują się wielcy kurwa humaniści, którym szkoda byłoby nawet psa, jeśli takowy byłby obecny na pokładzie 😴 jako Polak zamierzam uczcić pamięć Prezydenta a nie jakichś podlotek, które roznosiły drinki na pokładzie

Gość zfcsdfcs
Wystarczy go ignorowac, po prostu NIGDY nie odpisujcie na jego posty, tak jakby nie istnial.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
czego spodziewać się od fizola emigranta z małej wioski w lubuskiem 😴