Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tego uniknąć

Jak uniknąć kobiety która już uprawiała anal?

Polecane posty

Gość Lucek_40
Cze !!! Mój kumpel 4 razy bzyknął laskę, która chciała spróbować anala, ale bała się powiedzieć o tym rodzaju seksu swemu chłopakowi!!! Po czwartym razem powiedział jej dosyć, bo jej sie cholernie spodobało! Moim zdaniem, jak będzie chciała spróbować anala, to się puści w dupala nawet z listonoszem, w drodze z 1 na 2 piętro!!!!

Wiele kobiet uprawiając okazjonalny seks wybiera właśnie anal. Głównie ze względu na komfort związany z brakiem ryzyka ciąży oraz mocniejszymi odczuciami. Ważne jednak aby facet używał w takich sytuacjach prezerwatywy, ponieważ wnętrze pupy jest wrażliwe na infekcje.

Gość nie kazdy chce miec kobiete
ktora anal ma za soba

Jeżeli ją kochasz, to kochasz ją w całości. Bezwzględu na to jak wyglądała jej przeszłość. W przeciwnym razie twoja miłość nie jest bezwarunkowa.

Gość sama nie wiem co
ja probowalam anala wcale mi sie nie spodobalo raz bylo dosc przyjemnie a tak to boli ale za to mojemu facetowi sie spodobalo i meczy do tej pory zeby to robic

Może za mało nawilżenia ? Lub też zbyt gwałtownie w Ciebie wchodzi. Powinien wchodzić powoli. Stopniowo.

Gość sama nie wiem co
nie no jakos tam smaruje mnie wazelina i swojego penisa tez no nie wiem ale itak srednio lubie to uczucie bo vzuje sie wtedy jakbym zaraz kupe miala zrobic xd

Gość Facet1111
A ja rozdziewiczyłem analnie cztery laski i każda chciała więcej także nie wiem czy są jeszcze analne dziewice. A chętnie puknął bym jakąś Pannę w tyłeczek i zabrał jej dziewictwo

Sama nie wiem, staraj się to robić jak najczęściej. Wtedy najszybciej przyzwyczaisz się do tego uczucia.

Gość hmmmmmmmmmm43454
tez to robilam i nie spodobalo mi sie :) taka przygoda byla tylko z jednym i ostatnim facetem, po prostu taka forma mi nie odpowiada, ale jak to sie mowi w zyciu trzeba wszystko poznac :D a moj facet (ponoc) tego nigdy nie robil i nie ma zamiaru (chociaz dla jaj czesto o tym gadamy i sie nabijamy) wiec cholera wie co mu po glowce chodzi, ale z reguly mowi ze to dla niego obrzydliwe :) i NIE WIE choc sie pytal 100 razy czy to robilam, po co to mowic ? nie powiedzialam tak i nie powiedzialam nie :)

Gość ja bym nie chcial dziewczyny
ktora tego probowala

Gość po co komu taka

Sądzę że tutaj to ile kobieta była w zwiazku nie ma znaczenia czy próbowała anala itp. Sa kobiety które uznaja tylko klasyka i nie maja ochoty na żadne urozmaicenie...a inne tylko pragna nowych doświadczen, ale malo jest takich ideałów;/ a co ci to przeszkadza jak by twoja panienka juz anala probowala z kim innym..?? przynajmiej nie bedziesz musial jej uczyc co i jak i przygotowywac do tego specjalnie:)

Gość do PoProstuFacet
a chcialbys kobiete ktora uprawiala anal na pierwszej randce? :O

najgorsze to są te laski, co swojemu facetowi nie powiedzą, że chcą anala albo czegoś innego bardziej wyrafinowanego bo się boją bo np coś je hamuje itp, a dzadzą dupę innemu obcemu bo z nim nie ma związku uczuciowego i przy nim może grać dziwkę bo ma na to ochote i będzie się rżnąć jak wściekla kocica! Faceci pytajcie swych kobiet czego pragną i zwyczajnie dla nich to róbcie!! Laski to samo, pytacje facetów czego potrzebują, to oni nie pójdą na dziwki!

Gość do swierku
zgadzam sie

Byłem kiedyś z kobietą, co lubiła używać z lekka wulgarnych słów, na początku mnie to odrzucało, ale jak zobaczyłem, że po tekście - wuruchaj mnie tu i teraz, zerżnij mnie od tyłu monco i gorąco - laska ma takie dochodzenie ze szok, to sam zacząłem jej do ucha szeptać - zaraz cię zerżnę moja mała dziwko - albo ile chesz za lodzika? 100 wystarczy?? No to ssij maleńka i za włosy ja i do buzi. Kobiety to lubią, tylko nie wiedzą jak ich facet na to zareaguje, bo wielu facetów to powaleńcy i świry, gotowi po takim tekście swej kobiety podejżewać ja o zdrady i o to że faktycznie jest dziwką, ale jeśli wsio pozostaje tlyko w sypialni i nie jest to norma na taki sex lecz od czasu do czasu i jest też sex namiętny i romantyczny to wsio gra, wszystko musi być wyważone i ze smakiem.

Gość dziewic analnych brak
przecież każda straciła dziewictwo wypuszczając pierwszego stolca w życiu :classic_cool:

Gość dziewictwo analne to podstawa

Gość Janek bramkarz
To łatwo stwierdzić, trzeba tylko posłuchać jak puszczają bąki Te co nie uprawiały anala wydają dźwięk pssssssss, natomiast analistki puuuuuuuuuuuu

Gość milano666
Nie wiem skąd ta niechęć panów. Przecież to oni głównie preferują anal i namawiają do tego kobiety. A później rozpacz, bo nie mogą znaleźć kobiety, która tego nie próbowała. Zastanówcie się trochę nad tym. Dla kobiet to żadna przyjemność, tylko ból, a jeszcze można nabawić się infekcji i hemoroidów. Robią to tylko ze względu na was, boją się, że je zostawicie. Więc nie namawiajcie ich do tego, to nie będziecie mieć później problemów ze znalezieniem analnej dziewicy. Cóż może być przyjemnego we wkładaniu penisa do pupy? Wiem, ciaśniej, ale jak nie higienicznie, fujjjjj.