Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frommymama

Chłopak.

Polecane posty

A więc problem wygląda następująco. Jest pewien chłopak z którym znam się od roku ale od 5 miesięcy coś do niego czuje.. powiedziałam mu o tym, ale on stwierdził, że woli żeby zostało między nami tak jak było czyli kumpel-koleżanka. Z tego co wiem od jego najlepszego przyjaciela boi się on być w związku żeby nie zostać zranionym. Co zrobić żeby przekonać go do siebie ? I myślałam też nad pewnym pomysłem.. żeby pocałować go znienacka tylko nie wiem w jaki sposób to zrobić, żeby nie zostać odrzuconym ? Proszę pomóżcie ! Pozdrawiam.

to co piszesz to jakiś banał ,. boi sie zeby nie zostać zraniony ! dziewczyno , 5 miesiecy i nic ! nie ,on Cie nie chce i taka to smutna prawda ,.

głupie chłopskie gadanie. pewnie nie jest tobą zainteresowany i po co się przed nim błaźnić ?

Gość Fraszka 93
Mam identycznie .. Poznalam go i od razu cos poczulam . On o tym nie wie bo boje sie jego reakcji ,ktora moze go zniechecic do mnie i trzymam w sobie te uczucia. Jesli chcesz go pocalowac to nie wiem czy to cos zmieni . Ja podczas swiat pocalowalam na Wigilii klasowej i przy innych okazjach ale to nic nie zmienilo ;| bardzo chcialabym z nim byc ale jednoczesnie sie boje ,niby kto nie ryzykuje ten nie ma ale wole tkwic w tej niepewnosci niz miec swiadomosc ze nigdy ze mna nie bedzie. Mysle ze powinnas z nim szczerze pogadac co czujesz ,moze zmieni swoje zdanie :)

nań - mam takie samo zdanie ,. az smutno czytać jak Ta dziewczyna zachodzi w głowe dlaczego ?

Gość Fraszka 93
Bo jest zakochana ,bo jej zapewne na nim bardzo zależy.

ale , emocje są złymi doradcami , same o tym wiemy , niewiem , niwznam tego faceta , ale to mozna pozanac , wydedukować po czystych zachowaniach ,. czy nie uwazacie tak ?

Gość Fraszka 93
Owszem można ,ale jak sama wiesz jak sie 'mysli' w takich sytuacjach .. Czasami jest tak ze wiemy co bedzie a i tak nie dopuszczamy tej mysli do siebie

Fraszka - to zrozumiale , ze jej zalezy , ale musi ocenić sytuacje racjonalnie, a moze coś sobie wymyslila ? cos sie jej wydaje ?

w tym rzecz , ze ona nie wie co bedzie , i dlatego moze sie zblżnić

Gość Fraszka 93
Może .. ja mam podobnie ale boje sie powiedziec tego co czuje bo to zawsze burzy relacje miedzy ludzmi. Zapewne na jej miejscu nie robila bym nic juz w kierunku by byc z tym facetem bo on tez zna swoje potrzeby i jak powiedzial nie to musi tak uwazac . Przykre ale prawdziwe

a ze mną było inaczej ,. choć obawy byly straszne ,. ale rtafiłam , w 10 - tke

Gość Fraszka 93
To tez dużo zalezy od faceta czy jest nieśmialy itp. Mnie pierwszy raz na kims tak zalezy ale kryje to w sobie ;/ po prostu sie boje ze moge sie zbłaźnić i 1000 innych powodow