Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

mam lęki że bede musiała sie wypowiadac przed kamerą

Polecane posty

Gość pilote3
przerwa kto by tam chciał się pytac o cokolwiek starej grubej prukwy jak ty :classic_cool:🖐️

Gość igorego
pokazesz tzytzki na antenie ?

Gość pilote3
Ależ tu nikt się nie wyzywa przerwa, ja tylko pokornie zwracam uwagę na niechybnie unikalny charakter twej urody :classic_cool:🖐️

Gość musisz się lansiować
kosztem tej tragedii? :o przeciez nikt cię o nic nie będzie pytał, widąć że masz cos z głową jak wielu tutejszych trolli

Gość pilote3
Chyba nie rozumiesz słowa lansowac. Nie mam tu nic do ugrania, robię to wyłącznie z przyjemności :classic_cool:

nie wiem jak sie zachowywac :O:O:( nie wiem co ze soba teraz tutaj zrobić, w tej sprawie juz wszystko , zostało powiedziane WSZYSTKO nic nowego nie wymyślicie, chociaz tak bardzo chcecie , teraz sie tylko przecigacie jak to łądniej ubrac w słowa, i przekazac komu jest bardziej przykro rozuemiem że tragedia trzeba to "przezyc" i wykazac szacunek i żal i przykrośc która wychodzi naturalnie ,tylko że u Was na tą tylko chwile, nie na cały czas 😭

włąsnie tacy jestescie ! Twoje zachowanie Suczi jest na pokaz, nie wazne zeby z miłoscia ,przyjaznia , poczuciem humoryu do wszytkich przez cały czas , tylko aby "odbebnic żałobe " bo tak trzeba i wymusic ja na innych :O

Ty jesteś psychicznie chora a twoje prowokoanie jest żałosne. Jesteś najwiekszym ścierwem jakie spotkałam na kafe.

Przekaz: Jesteś kurwiszonem lansującym się na śmierci pary prezydenckiej.