Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
alicjaz1

dorosłe dzieci mojego partnera

Polecane posty

Mieszkamy razem od pół roku w moim mieszkaniu. Dzieci mojego partnera , zameżne, mieszkaja ok 40 km od nas. jest ic z mezami i żonami 6.Od dawna mielismy zaplaniowana Wielkanoc , poniewaz ja tez mam dorosłe dzieci musielismy duzo naprzód zaplanować gosci tak żeby nie było konfliktów. ale stało sie jego córka stwierdziła ze przyjedzie do nas na całe święta,ja odmówiłam , nie mam mozliwosci nocowania gosci, no to stwierdziła że przyjedzie w drugie swieto z mężae, to uz byłoby 8 osób z moja rodzina wczesniej zaproszona, ale jego córka zaprosiła do mnie na swieta jeszcze swojego brata z żona, to juzbyłoby 10 osób a mam 8 miejsc siedzacych w domu , i tego nie koniec zaprosiła dorosłego pasierba brata tez do mnie , No bo rodzina powinna spedzac swieta razem, Tym razem zaprotestowałam , jak mozna zapraszac do mojego domu gosci bez konsultacji za mną. w drugie swieto dali znac ze nie przyjadą, a my mielismy przygotowane jedzenie .Poczułam sie naprawde urażona, Dzis mielismy pojechac do jego córki , wymówiłam się złym samopoczuciem, nie pojechałam, chciałabym ograniczyc te wspólne spotkania ,w koncu doprowadzi to rozkładu naszego zwiazku. ?Kazdy weekend zajety przez jego dzieci , nie tego oczekiwałam od wspólnego życia , japracuje , on jest na emeryturze , nie zabraniam mu widywania dzieci, moze jechac do nich kiedy chce , ma dosc czasu w tygodniu.Mnie nie stac na urzadzanie wysrtawnych obiadów dla minimum 8 osób, a oni tego oczekuja. Nie jestesmy małżeństwem ani ja nie jestem ich matką.Moze ktos z Was ma podobny problem , jesli go nie rozwiążę to rozstane sie z nim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować