Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiktiktiktak

Czy ?

Polecane posty

Gość tiktiktiktak

Czy odbijanie się, i dziwne uczucie w gardle mogą być pierwszymi oznakami ciąży? 10 dni przed data spodziewanej misiączki?

Gość nieeeeeeeeeeeeee
nie

Gość jak jeszcze boli
Cie noga to jesteś w ciąży

Gość tiktiktiktak
wsumie w tym cyklu nie miałam odbytego stosunku. ale chłopak robił mi palcówkę, a ja mu wcześniej ręką, odrobinę płynu znalazło się na moich rękach. A ja nie wiem czy też nie przetarłam ręką swojej pochwy. cykle mam 31 dniowe a było to 9 / 10 dnia cyklu.

Gość tiktiktiktak
??!!

Gość Hym hym...
Najwcześniejsze objawy ciąży można mieć ok 9-12 dni po owulacji, jesli doszło do zapłodnienia. Generalnie większość potencjalnych objawów ciąży, które sobie wmawiają dziewczyny takie jak Ty, nie mają nic wspólnego z prawdziwą ciążą... szczególnie z tytułu 'palcówki'.. buhahahaha:)

Gość ekjrkrer
nie stresuj się tak

Gość tiktiktiktak
dzięki, ale panicznie nie chce zajść w ciąże, nie chce zrujnować sobie życia!

Gość Hym hym...
nie jesteś w ciąży.. i na drugi raz wyciągnij wnioski.

Gość szalonaaaa
to po coś bawila się wujem chłopaka, a na drugi raz pamiętaj puszczanie bąkow to też ciążą

Gość tiktiktiktak
dlatego nie chce współżyć żeby nie zajść w ciąże, a mój chłopak próbuje mnie zachęcić do tego na wszystike możliwe sposoby!

Gość dramat!
zaraz będziecie się pytać czy przez rozmowe telefoniczna można zajść w ciążę!!!

Gość nie żryj tyle fasoli
bo odbijanie po fasoli może świadczyć o rozwijającej sie w twojej macicy fasolce

Gość Hym hym...
Nooo.. zwykle tak jest, że chłopakowi na tym zależy. a jeśli wg Ciebie za bardzo na to naciska, to powiedz mu, żeby sobie kogoś innego znalazł, a Ty poszukaj odpowiedzialnego faceta, który będzie rozumiał Twoje obawy. Nie wiem ile masz lat, ale z tego co piszesz wynika, że stosunkowo mało (mniej niż 18 lat). Zakładam też, że Twój chłopak ma niewiele więcej niż Ty a niestety tacy panowie, choć wydają się być dojrzalsi, to to jeszcze gówniarze są, co to nie potrafią się jeszcze porządnie podetrzeć, nie mówiąc o rozpoczęciu współżycia. Teraz to im tylko jedno w głowie, bo pod względem psychicznym i społecznym to im jeszcze daleko do dojrzałości... Z drugiej strony skoro masz tylko tyle lat, to masz mnóstwo czasu na to, by dojrzeć do tego, żeby rozpocząć współżycie. Ja zaczęłam mając 19 a i tak chyba za bardzo się pospieszyłam.. Nie daj sobą manipulować i dopiero kiedy faktycznie będziesz gotowa i będziesz widziała, że facet jest rozsądny i ma jakąś wizję Waszej przyszłości, to możesz podjąć ten krok.... Nie ma się co spieszyć..

Gość tiktiktiktak
hym hym, dziękuje Ci za naprawdę wyczerpującą odpowiedz. Chłopak czeka już długo. Bo ponad rok, i powiedział że nie zerwie ze mną z tego powodu, jednak próbuje mnie do tego zachęcić. i ja sama wiem że bym chciała, tylko tak jak napisałam przez jeden głupi krok nie chce sobie zmarnować życia -nie chce być mamą. :( !!!

Gość tiktiktiktak
Dzisiaj cały dzień się dziwnie czuje boli mnie głowa, czuje jakbym wszystko miałą w gardle a na dodatek pobolewa mnie brzuch i piersi, do miesiączki jeszcze 10 dni. co myślicie? :(

Gość myslimy ze
myslimy ze bylabys fenomenem na skale swiatowa i pierwsza kobieta w swiecie, ktora wiedziala o ciazy na 10 dni przed miesiaczka - tak to jest jak dzieciaki spia na biologii a potem zamiast sie uczyc - to ida sie zabawiac soba...

Gość anna................
nie rób sobie zartów dziewczyno....on ci palcówkę, ty mu ręką..... idiotka

Gość tiktiktiktak
strasznie dziwnie się czuje. tak jak napisałam wczesniej stounku nie miałam, jedynie palcówka.. ale jednak zawsze coś, było to 9 dnia cyklu a cykle mam 31 dniowe, czyli wsumie jeszcze przed data dni płodnych...

Gość tiktiktiktak
Ale ja waas tylko proszę czy mogę być w ciązy a nie o krytykowanie naszych zachowań. !

Gość anna................
nędzna prowokacja.............

Gość tiktiktiktak
to n ie prowokacja. wystarczy mi jedna a SZCZERA odpowiedz, a chłopak nie miał wytrysku na moją rękę kapnęły tylko 3/3 krople prejakulatu.

Gość tiktiktiktak
:( !!! licze na chociaż jedna szczera odpowiedź !!!

Gość myslimy ze
dostalas ich juz pelno - czytac nie umiesz, czy jestes trollem? spojrzyj chociaz na pierwsza odpowiedz na twoj post, ile jeszcze bedziesz temat walkowac?

Gość tiktiktiktak
myślałam że to forum istenieje po to żeby pomóc, i móc się komuś wyżalić...