Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam bo mnie nurtuje

Dlaczego nikt ich nie probowal ratowac????

Polecane posty

nie bylo karetek,prob ratowania tych ludzi. NIE WIERZE aby wszyscy na raz zgineli ;/

Gość pilote3
Nie było kogo ratowac :classic_cool: Ale wy i wasze spiski...ah, to się robi nudne.

Gość kjhebtqe
karetki były a samolot był tak roztrzaskane przecież ciała są zmasakrowane że nie wiadomo do kogo należą

Gość ojeeezuus
wszyscy na raz? a co mieli każdy osobno ?:o

Gość koorwa mać
na jednym z filmików krążących po necie dokładnie słychać jadące karetki, więc nie wiem gdzie wy macie problem 😴

nie uspokoje sie! dopoki nie dostane odpwoeidzi chocby na to ze nie dopuszczali nikogo aby zrobil choc zdjecia kadluba z pasazerami!

karetki byly moja droga ale po.. dwoch godzinach ;/

Gość dffffffffffffffffrrrrrrrrrrrr
mozecie sie smiac ale ja w to ie wierze!!!!!! Kaczyski byl niewygodny dla pewych ludzi a ta tragedia ma tyle niejasosci!!!! tyle sprzeczych informacji!!!! nie dajmy sie zwisc putinowi i jego gestom- to stary komuch , twary gracz i zimny czlowiek ( praca w KGB samo przez sie....) ok moze to byl wypadek- przypadek ale ta cala prowizora po?????????? zero akcji ratunkowej i postawienie kreski na tych ludziach???? nie moge oprzec sie wrazeniu ze nikt im nie pomogl moze jeszcze zyli..... i potrzebowali pomocy moze ta katastrofe ktos przezyl....ale nie otrzymal zadnej pomocy co mogli czuć to takie straszne wyrok i postawienie kreski

tak ciała nie wiadomo do kogo należą a już o 15 na miejscu prezydenta zidentyfikowali... ale wierzcie w cuda na kiju jakie sprzeda wam ateizm i wiara w nauke , co wam media i rozum wciśnie skoro tak boicie sie PRAWDY!

dffffffffffffffffrrrrrrrrrrrr masz racje, ja w spisek moze nie wierze ale w to ze ludzie tam konali a nikt im nie pomogl to fakt niezaprzeczalny

Gość Eligiusz N.
Je taime- głupstwa piszesz , bozi nie ma

Gość otoczyli teren
żeby ich dobić... musieli się upewnić ze wszyscy zgineli....

Gość pilote3
amor, biedna dziewczyno, masz pojęcie tylko o bluzeczkach i bucikach a zabierasz głos w takich sprawach. Prezio mógł odnieśc mniej obrażeń, np. byc dalej od ognia. Reszta mocno sie przypiekła, tak że ich się poznac nie dało.

Gość bele de jour
yyy sorry ale przy katastrofie samolotu nie ma przewaznie kogo ratowac,.

Gość Lineaaaa
zapytam bo mnie nurtuje Ty oczywiscie wiesz wszystko najlepiej . !!!

ratowac trzeba zawsze!albo przynajmniej PROBOWAC

Gość otoczyli teren
sorry ale są katastrofy gdzie ginie tylko kilka osób.....a reszta przeżywa....

nie wiem dlatego pytam DLACZEGO NIE RATOWALI

Gość iewiemdzienieee
samolot lecial nisko i wolno jak to przy ladowaniu powinny byc chociaz kawalki ofiar porozzucane- a nie bylo czli wszyscy w srodku siedzieli i zyli nie wiadomo moze ci strazacy ich jakos trutka potraktowali w srodku

Gość bele de jour
chyba male macie pojecie i katastrofach lotniczych

czasem o czyims zyciu decyduja minuty, probe reanimacji trzeba podjac zawsze, to jest obowiazek. a mysmy wczoraj o 9 30 dostali info ze nikt nie przezyl...

pilote3 a co ty o mnie możesz wiedzieć? jesteś naiwny jak stado Polaczków. wy wierzycie w to co wam podadzą na tacy. doda tego przykładem- wszyscy myślą że jest głupia a ona jest NORMALNA ale ma taki image. ja podobnie. robiłam z siebie może kretynkę ale do czasu. od pewnego już nie robię sobie jaj , jak trzeba to jestem powazna i mam wiedzę wiekszą niż niejeden jełop omnibus twojgo pokroju!!!

Gość wygłodniała gąsienica
ty kurwa wiesz jak wyglądają ludzie po katastrofie samolotu? zwłaszcza po takiej katastrofie, gdzie samolot jest rozpieprzony na tyle części, z których połowa to drobny mak? karetki nie przyjechały po dwóch godzinach, na jakim mongolskim portalu toś w ogóle wyczytała? a nawet jeśli to na nic by się zdały dwie godziny wcześniej.

Gość otoczyli teren
nie wiem mi się tam wydaję że mógł ktos przeżyć.... przecież samolot nie runą z jakiejś wielkiej wysokosci....chyba że samolot został wysadzony w powietrze....

Gość black eyed peas
no ale tez bez przesady, rodziny widzą co muszą zidentyfikować, więc w tym kretactwa nie ma. wspolczuje im strasznie

ciala nie byly porozrzucane! byly w srodku, wiec nadal nie rozumiem tego wszystkiego.

Gość pilote3
To wszystko się tak jarało ostro, plus przywalili w glebę z mocą meteorytu tunguskiego (:classic_cool:), że pewnym jest, ze zginęli już podczas uderzenia. A jak nie od tego, to ogień dopiął swego.

Gość wygłodniała gąsienica
i przestańcie pierdolić o tych spiskach, bo się rzygać chce. może jeszcze petycję do putina wystosujcie, że nam głowę państwa zamordował i ma się publicznie do tego przyznać, bo polskie tępoty nie uznają błędu pilota czy usterek technicznych. nóż się w kieszeni otwiera.

Gość otoczyli teren
a poza tym nie wydaje się wam dziwne to że tyle rosysjkich policjantów w tak krótkim czasie stawiło się na miejscu, żeby odgonic dziennikarzy? co wiedzieli już wcześniej że samolot runie? byli w pełnej gotowości.....