Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

żywienie 9 miesięcznego niemowlaka

Polecane posty

Gość Daska
Rozumiem,ze mowa o rybie surowej,tak??

Gość Ewelina26
Dziewczyny proszę o pomoc. moja córka skończyła 9 miesięcy i nie wiem czy dobrze ją karmie. zaczynam od 5.00 dostaje 210ml mleko bebilon pepti2 z kaszka ryzową, 9.00 jakieś owoce albo bułeczke z wędlinką czasem budyń, 12.00 znowu mleko z kaszą, 14.00 zupke, 17.00 paróweczka, kisiel owocowy, 20.00 mleko z kaszą. między czasie dostaje biszkopty, chrupki kukurydziane, soki owocowe.

Gość efra1979
mmmmmmmmmmmm

Gość efra1979
moja córa skończyła właśnie 9 miesięcy i zaczynam sie martwić bo bardzo dużo je w nocy około 3 razy karmie ją piersią 7-8 dostaje serek bobo vita 10 dostaje pierś 12 zupka około 300 g 13 ziemniak z pulpetem 15 deserek ze słoika 18 kisiel 20 kanapka z wędliną mała uczulona jest na białko wiec nie ma mowy o mleku modyfikowanym a bebilonu pepti i isomil nie chce pic w miedzy czasie pije i je chrupki i wafelki próbowałam jej ograniczyć jedzenie ale bardzo płacze

Gość kasia_mama
a ja mam taki problem.. za kilka dni mój synek kończy 9 miesięcy i nie chce od tygodnia jeść mleka. Jest na nutramigenie, bo miał uczulenie od normalnego mleka. od początku na mm wcześniej jadł sporo, waży 10,25 kg, ale zaczął chudnąć. Mleko już tylko pije przez sen w nocy, 160 ml, 7.00 : 80- 90 ml mleka z glutenem (wciskam mu na siłę) 10.00- 80 ml kaszka na mm (na gesto, bo łyżeczką jakoś toleruje jeszcze, ale też ciężko się go karmi) 12.00-13.00 obiadek albo słoiczek 180 ml albo sama gotuję 15:00- 1 w zależności czy już jest głodny owoce ze słoiczka, przekąski typu chrupki kukurydziane, wafelki ryżowe, ciasteczka hippa 18:00 max 80 ml zje mm w butli i to też na siłę wciskam podczas usypiania.. co prawda dosypuję kaszek do mleka, bo bez tego byłoby bardzo mało.. no i przez to dokarmiam go w nocy, bo boję się że za mało zjada witamin. Jeszcze miesiąc temu jadł z zamiłowaniem mleko, jadł po 800 ml nawet a teraz ani trochę.. :| czy to normalne że dzieci tak przestają jeść te mleko i kaszki na mleku?