Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frederfer

Facet mnie olewa. Nie wiem czemu:(

Polecane posty

Gość cwinnoczerwona
a po ile macie lat? jak długo jesteście małżeństwem?

Faceci są bardzo prości i często w tej prostocie po prostu chamscy. Od razu widać, jak jest zakochany to pisze, dzwoni, w ogóle interesuje sie twoim zyciem. A gdy to się kończy, to wiadomo, ze juz koniec. Nie wiem tylko czemu tak robią, zamiast powiedziec otwarcie, zachowuja sie jak cioty. Ale jak napisała poprzedniczka, takie zachowanie to klasyka.

U mnie jest troche inaczej, ale to chyba potwierdza regule...Jak nie pisze,nie dzwonie ,nie robie mu wyrzutów ,ze nie ma dla nas czasu czy cos wtedy jestem najlepsza dziewczyną na swiecie.Lecz gdy pytam gdzie byl co robil...bardziej wnikliwiej niz zwykle to sa awantury.Nagle przestaje dzwonic,pisac a jak ja dzwonie to drze sie, ze glowe mu zawracam...Tak bylo i dzis dzwonie zapytac czy sie zobaczymy o 12- niestety obudzilam Pana i juz humoru nie mial i awantura na 102 :( paskudnie sie czuje . Zaznacze,ze wiem na 100% ze mnei nei zdradza ani nic poprostu potrzebuje czasu dla siebie tylko,ze ja potrzebuje czasu dla nas :(

Gość gość
śmierć za śmierć , jeśli to przeczytasz Twoi rodzice umrą w ciągu 1 miesiąca. Nie wierzysz? - to dlaczego Krzysztof - 36 lat umarł 25 Grudnia - powodu nie określili.Możesz tego uniknąć wysyłając to na 25 pytań.