Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitagoraszahakiem

ubiór szkolny po tej katastrofie

Polecane posty

Gość Pitagoraszahakiem

jestem w 2LO i własnie nie wiem jak sie jutro ubrać bo chce cała na czarno w końcu jest to żałoba,a koleżanki ubierają białe koszule..:O i teraz nie wiem... i czy ten jeden dzień (poniedziałek) w którym również mamy apel będą robić nam kartkówki,sprawdziany itp? chyba potrafią wykazać troche kultury..:O w sumie ja tam moge pisać,ale tak jakos głupio...i wszyscy teraz domysły .

Gość Weronika-> weronka
Nie róbcie sobie żałoby na NK, ani innych serwisach społecznościowych. W związku z zaistniałą tragedią, mam prośbę do wszystkich użytkowników serwisów społecznościowych i nie robili tam żałoby, wrzucają obrazki czarnych wstążek, wpisują gwiazdki do nawiasu kwadratowego itp. To jest głupie i nie ma w tym ani krzty patriotyzmu, żałoby czy solidarności. To jest tylko marna próba zwrócenia na siebie uwagi, jak chcecie nosić żałobę, noście ją w sobie. Dziękuję.

Gość spoko ja ide ubrana normalnie
i kolorowo :O

Gość Weronika-> weronka
ubierz się tak jak uważasz za stosowne

Gość jenk
Do spoko-koniecznie idz do szkoły ,bo masz ogromne braki w wychowaniu a szczególnie w kulturze osobistej.Taka słoma Ci wyłazi z tych kolorowych butów,że brak słów.

Gość uczeeeeeeeen
U nas dyrektor zadzwonil do paru osob i powiedzial, aby - w miare mozliwosci - rozeslaly tą wiadomosc, aby przyjsc do szkoly na galowo lub czarno.