Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala_28

Praca w bycie szczęśliwym...

Polecane posty

Gość Ala_28

Wczorajsze wydarzenia jakoś przymusiły mnie do refleksji nad wartościami w życiu... rodzina, przyjaciele, praca, pasje... Problem dotyczy pracy zawodowej... pracuję w pewnym miejscu drugi miesiąc... wszystko było ok do czasu gdy w biurze szefa pojawił się mój były szef z czasów kiedy dorabiałam na studiach i nie dałam się wykorzystywać... odeszłam bez kasy, ale nie pozwoliłam sobą poniewierać... potem była praca w innym mieście, najlepszy okres zawodowy... miałam wspaniałego szefa, zrobiłam dużo kursów/uprawnień, miałam premie, nagrody... chciałam pracę bliżej domu, mojej rodziny... i znalazłam bez problemu bo miałam świetne referencje... a teraz jeden frajer oczernia mnie przed szefem. Szef stał się podejrzliwy, próbuje sprowokować mnie do dyskusji... kompletnie nie wiem co mam robić... choć jak szczerze sobie odpowiem powinnam odejść. I tak pewnie zrobię. Mam jeszcze inne źródło dochodu (zlecenia), nigdy nie miałam problemu z znalezieniem pracy... wkurza mnie tylko fakt dlaczego taką cenę muszę zapłacić za to, że kiedyś nie dałam się wykorzystać i boli mnie, że mój szef bardziej wierzy historyjką kolegi niż mojej osobie... nawet nie zapytał mnie o moje stanowisko, co ja mam w tej sprawie do powiedzenia... :(

Gość Ala_28
błąd w tytule: praca a bycie szczęśliwym...

Gość ladaco
skróć to może ktoś przeczyta

Gość Ala_28
Jak ktoś nie chce nie czyta ...