Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruuuuuuuuuuzgotanaaaaaaaaa

ludzie! ratujecie mnie!

Polecane posty

Gość zdruuuuuuuuuuzgotanaaaaaaaaa

mam straszny problem. prosze, pomozcie mi! otóż, hmm.. moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond, ale od 5 lat rozjasnialam je na jasny, bardzo jasny blond. ale w zwiazku z tym, ze mialam tego dosyc, doscy tego bzydkiego odrosta postanowilam zrobic na glowie cos takiego --> http://www.supo.be/userfiles/uploads/Katrien/Vrouwen_internationaal/doutzenkroes.jpg --> na gorze naturalny kolor, ku koncówka sie rozjaśnia. I co zrobilam? Majac 1cl odrostu ciemnego blondu połozylam Loreala 'popielaty blond' bylo super ale przez kilka dni. Po paru dniach kolor sie zmyl, a tak gdzie bym odrost zrobil sie RUDY kolor.. haha, postanowilam polozyc kolejna farbe. Dziś położyłam joanne 'słodkie capuccino' hmm.. wszytsko ok poza tym ze ten przeklęty odrost zrobil sie marchewkowy! :( jak mam sie go pozbyc? po na to polożyc by kolor byl pipietaly a nie rudawy!?

To nie powinien byc problem......tylko niepotrzebnie tę joanne kładłś...wystarczyło kupic szampon Kallos Silver Reflex do włosów rozjaśnianych on niweluje marchewkowy odcień.