Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowanaalka

Rydzyk przesadził!

Polecane posty

Gość zbulwersowanaalka

Przypadkowo w radiu babci uslyszalam rozmowę Rydzyka z jakimś politykiem. Normalnie on sugeruje że PO przygotowało zamach. Pytał się tego polityka czy słyszal jak ktoś z PO kilka dni wcześniej powiedział komuś że prezydent jest już trupem. Dokładnie użyl tych słów. To jest chore. Oszolom jakiś. Może Pis i PO nie darzą się sympatią ale takie rzeczy... Rydzyk to chory człowiek. Miala być jednośc a nienawiśc szerzą Ci, po których tej jedności nalezałoby wymagać. Żal

Gość ladaco
bratki czy tulipany

Gość ladaco
a teraz wiem co babci chodziło

Gość to chory człowiek
i trzeba po prostu ignorować jego prowokacje

Gość iewiemdzienieee
to byl spisek

Gość tusk i putin
ładnie sie uśmiechali z 2 dni wcześniej :classic_cool::D

Gość behemłucik
Przypadkowo w radiu babci - fajną masz babcię :( mam nadzieję ,że nie daje pieniędzy na tego oszołoma

Gość nhlidefw'oghdwrQ
RYdzyk zawsze pierwszy deptał po Polsce

Gość ;;;;;;;;;;....................
Każdy wie ,że Rydzyk jest pierdolniety.

Gość fioletowe serduszko
no ja nie twierdzę, ze on skarbnicą mądrości jest, ale co jesli............?

Gość Johny Canada
w normalnym kraju za taki wypowiedzi jak w radiu Maryja padaly wielokrotnie oskarzenia i to bezpostawnie zabrano by konsecje na nadawanie radio by zamknieli a ci ludzie stanieli by przed prokuratorem ale nie w polsce wszyscy boja sie ojca dyrektora

Gość ladaco
akurat w tej kwestii rydzyk miał rację

Gość jnie lubei rydzyka
Rydzyk to taki faryzeusz!!!To faryzeusze najwiecej osadzali Jezusa. Ja jestem wierzaca i katoliczka, ale na Boga czemu , Watykan nic nie zrobi z ojcem Rydzykiem,wywalic powinni go z tego radia, zabrac koncesje, za jawne SIANIE NIENAWISCI!! TYLKO CHORZY I TOXYCZNI i zaburzeni ludzie, lub głupki mu wierzą!!! Nie mozna tak podjudzac ludzi na siebie.Powiniem odpowiedziec przed prokuratorem za oskarzenia, ludzie z Po powinni go podac do sadu!Marie Kaczynska niedawno nazywał czarownica, a teraz tak ja kocha? Jestem przeciwna by on nazywał siebie katolikiem, taki z niego katolik jak z koziej dupy traba, jest to pełen nienawisci maluczki człowiek!

Gość naczelny cham
to nie o to chodzi, że się boja tylko PiS liczy na głosy "wyborców", tzn. dziadków i babć, którzy słuchają oszołoma z Torunia Gdyby młodzi ludzie chodzili na wybory i głosowali na PO albo nawet SLD, to skończyłby sie parasol ochronny dla radia maryja i wreszcie wsadzono by rydza do więzienia. A przy okazji zrobiono by wreszcie porządek z KRUSem, bo poparcie PSL jako koalicjalna dla PO nie było by juz potrzebne Tak więc zamiast narzekac zacznijcie chodzic na wybory

Gość powiem wam prawde
co takiego?? Rydzyk przesadzil?? A co PO nie mialoby w tym zadnego interesu zeby wykonac taki zamach? Myslicie ze wszyscy ludzie maja sumienia? Poczytajcie troche w necie na ten temat zamiast saczyc jad tutaj i obrazac niewinnego czlowieka. Pytam sie jednego i drugiego: zrobil ci cos Rydzyk? Czy tylko powtarzasz co wmowily ci media?

Gość ASasaD
zrobił- zasiał nienawisc w ludziach. Moja babcia slucha jego radia, od kiedy zaczela to nienawidzi zydów i czarnych, przez waszego ojca, to nienormalne, posluchajcie co ci ludzie gadają. Ja sama osobiscie wysłuchałam audycji na temat antykoncepcji hormonalnej gdzie jebnieta na glowe siostra powiedziala ze od brania tabsow czlowiek staje sie uposledzony umyslowo, bo dzialaja na kore mózgowa!!! a prezerwatywy prowadza do raka!!! choreeeeeeee

Gość o ja cie pierdziele
nie wiedzialam ze jakis obronca rydzyka sie tu znajdzie.Idz czlowieku sie leczyc bo chory jestes..Co ci rydzyk zrobil?????hahahahhahahahaha kawal roku hahahahahahahah mi osobiscie zrobil to...NARODZIL SIE!!!!!!!!!!!!!!!!:)niepotrzebnie sie narodzil tak samo jak hitler.To przez niego luidzie odwracaja sie od kosciola bo kazdemu teraz kosciol kojarzy sie z tym przyglupem i nie chca nalezec do czegos w czym on jest.Kosciol w polsce powinien kojarzyc sie Janem Pawlem II a rydzyczka powinni wyslac na ksiezyc i zostawic zeby sobie tam swoim helikopterkiem popierdalal i szerzyl dalej ta herezje:)

Gość ja chyba na pis GLOSUJE
bo oni naprawde wiele doswiadczyli, takie cierpienie, tylko ludzie bez serca moga nie glosowac teraz na PiS, bo ja jak sobie wyobraze jak oni sie palili na zywca w samolocie to mi lzy przychodza i Jaroslaw jako brat wylal wiele lez. zal mi go, stracil brata, blizniaka w dodatku a oni czuja inaczej. dlateg opamietajcie sie ludzie! a komorowski jest bz serca, taki zimny, nawet nie plakal.

Gość bojabojaboja
Moja babcia niestety też słucha i powtarza podobne bzdury:/

Gość ja wam powiem ze jak PO
wygra to powinni od razu zrobic czystke w kraju i wszystkim korwa pozabierac radia i choj z radiem rydzego:D