Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam bardzo szukam

szukam kogoś kto mi powróży...moje życie legło w gruzach...

Polecane posty

a czy masz do niej emaila? potrzebuje :(

Gość Happy Sheee
a co przeczytalas?? to powiem ci, co to za "wrozka"....

o już widzę, ale myslisz ze mogę o tej porze napisac

ale k co napisal? Wrózka Elwira? no proszę powiedz, bo jestem zalamana czy chodzi ci o czarnąpandore? boże, co robic :( tak sie przestraszylam

Gość Happy Sheee
co ci powiedziala???

wrózkaEliwra mi napisala, ze osoba o ktorą pytam ma przy sobie smierc :( ze czeka mnie nieszczescie, a dopiero potem ktos sie pojawi :( ale ta smierc, pytalam o wiecej, ale nie odpisala :( jestem przerazona :(

no i to tak strasznie zabrzmialo, ze spotkam kogos w jakichs tragicznych okolicznosciach ale o ktora wrozke ci chodzi, o Elwire?

Gość no taaaak
o ta, ktora mowila, zebys do niej napisala. ale z ta smiercia w kartach to chyba jest tak, ze jak wyjdzie, to wcale nie oznacza smierci. ta karta ma raczej inne znaczenie. chyba ta "wrozka" zrobila ci wyjatkowo kiepski zart :-0

ja wiem, cokolwiek by to oznaczalo, nie chce tego :( mialas mi cos powiedziec... a na zart mi to niestety nie wygląda :( boję się :(

halo, jestes?

Gość SRYTY
to był żart fh12... ocknijcie się ludzie boście powariowali po tej katastrofie szukam ciągle szukam- twoje problemy są absolutnie zwyczajne a ty histeryzujesz... powodzenia:)

Witam, szukam namiarow na ta babcie, co mieszka na wsi i tak dobrze wrozy, ktoras z osob pisala o niej na pierwszej stronie, ja jedna znam, ale nie wiem czy to ta sama.

Gość Młoda1231
ja bardzo chetnie powroze :) Zajmuje sie wrozeniem od okolo 2 lat, wroze z tarota i kart klasycznych, obecnie probuje wrozyc calkiem obcym osoba poprzez gadu-gadu i powiem, ze sporo sie sprawdza. Ostatnio jednej dziewczynie wywrozylam ciaze - tak wyszlo z 3 kart - po czym przyznala, ze ma wlasnie takie podejrzenia :). Drugiej wywrozylam smierc bliskiej osoby - przyznala, ze jej babcia jest ciezko chora... Chetnie powroze, calkiem za darmo, jest to dla mnie czysta przyjemnosc, bo dzieki wrozeniu komus, doskonale swoje umiejetnosci :) Goraco wszystkich Zapraszam Moj numer gadu-gadu: 24209303

Gość Zasmyslona24
Lilith Black Moon z www.okulta.com.pl bardzo dobrze wróży .