Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imili86

sprzedam dla ubranka dla Twojego synka

Polecane posty

Gość to bym kupiła
bo ubranka widać zadbane i zdjęcia ładnie na kocyku zrobione a nie na podłodze, oby fajnie się sprzedały !

dziekuje bardzo:).. Nie no na podlodze w zyciu bym zdjec nie zrobilam nie mam lalki zeby ladnie wyeksponowac no ale lepiej kocyk niz panele

Gość 300 zł-nie liczac skarpetek
i bucikow to po ile ty sobie liczysz za sztuke????????????????

Gość dzieląc
300zl przez 46 szt wychodzi 6,9za ubarnko-moim zdaniem kwota odpowiednia,za 200zl to sam kombinezon mozna kupic -markowy,oczywiscie!!

Gość okej ok
firmy masz okej -widacze nie z aldika ALE w zyciu nie sprzedasz za te kwote zapomnij :D no i troche przesadziłas ze wliczasz skarpetki i osobno np czapke i szalik itp moze 150 bys dostała przy duzym szczesciu

Gość dzieląc
do autorki>>uwazam,ze pwoinnas dodac kilka bodziakow i spioszkow,komplet bedzie w sam raz:))wtedy na pewno sprzedasz-nawet za wieksza sumę:))swoja droga,szkoda,ze mam dziewczynke i troszke wieksza:))bo zestaw bardzo ładny za same czapki trzeba by bylo dac 100zl,zwykła na wiosne kosztuje 20zl

Gość kurcze to moje dziecko je duzo
Przeciez tanio sprzedaje! za sam kombinezon niemarkowy, zwyczajny zaplacilam 120zl +czapka 35 zl (zwyczajna) - to na zime, do tego w sklepie byle jaki pajac ok 15 zl czapeczki na wiosne po 20zl buciki najtansze 5 zl skarpetki po 2 zl najtansze

Gość okej ok
okej napisze ci bo jestem starą wyzeraczką allegro :D NIE SPRZEDASZ BO : -to nie są rzeczy NEXT (a na all tylko to schodzi) -bo na aukcji nic nie mryga ;) tzn klienci to wzrokowcy i lubią kolorowe aukcje -masz za młao zdjęć -ci prawdziwi wyzeracze obfotografują jeden ciuszek 5 razy i wtedy ludziom sie wydaje ze ubranek nie jest 30 tylko 80 :D -masz fatalne zdjęcie -co to w ogóle za wsiurski kocyk :D -MASZ KOCHANA TE UBRANKA WYGNIECIONE -powinny byc wyprasowane piko -belo!! -powinnas zrobic wiecej fotek zestawów- bluzka + rózne spodnie np po co teraz wystawiasz kombinezony ?!! laska odstaw je i wystawisz je na przyszła zimę i wtedy kase na nich zbijesz(ja tak zawese robie) no i dałam te aukcje sobie do obserwowanycjh bo jestm na 100 pr pewna ze nie sprzedasz oczywiscie nie zebym ci tego zyczyła bo i tak nic z tego nie mam

Gość kurcze to moje dziecko je duzo
aha tylko,ze teraz to za wcześnie sprzedawać ciuszki na zimę, wystaw tak pod koniec lata, jesienią jak kobiety w cazy beda kompletowac ubranka powodzenia :)

Gość okej ok
a kto kupi teraz takie mały kombinezony ?! przeciez te kobity chyba jeszcze nie wiedzą ze będą miały dziecko w zimie :DD ludzie czy wy nie umiecie myslec

Gość serce rośnie
Ubranka są ładne i widać że zadbane. Problem w tym że większość jest zimowa więc ciężko będzie teraz dostać dobrą cenę. Może lepiej wstrzymać się do września z tymi aukcjami??? poza tym ja bym Ci proponowała zrobić zdjecia na dużym brystolu. Można kupić arkusze w różnych kolorach wtedy zdjęcie nie wygląda tak pstrokato.

juz lepiej jakby byly na tej jednokolorowej kanapie zrobione niz pstrokatym kocyku-ja stawiam na max 50 zł jesli wystawilabys od 1zł

wystaw samie wiosenne rzeczy-zimowe schowaj na jesienna aukcje

czemu masz 2x ta sama aukcje wystawiona? a na slubnej sukni powinnas zakryc twarze

kurcze nasze ciuchy takie drogie np cocodrillo :(a ja tez mam problem zeby sprzedac:(dzisiaj tylko rzeczy z lumpka np next sie licza i ludzie wariuja:( no i niestety nie umiem takich swiecacych zdjec robic ani lalki nie mam ,a szkoda oddac za darmo jak ciuszki jak nowe,raz czy dwa zalozone fajne rzeczy ale zimowe,teraz? przeciez nie sprzedasz teraz tego

Gość okej ok
zołza nic nie poradzisz tez to widze ze ludzie tylko z lumpa kupują :D toz to chore i tez sie przerzuciłam i kupuje z lumpa i sprzedaje drozej

http://www.allegro.pl/item984191506_cudny_syneczek_3_6_9m_wiosna_lato_az_80szt_okazja.html np tutaj:) ciuszki porownywalne do moich,tylko nic z nexta nie mam:)laska tez nie ma swiecacych zdjec ani nic podobnego ale na lalce,wiec moze w tym tkwi szkopuł zeby pokazac jak laczyc zestawy? no i podstawa ciuszki sa na"teraz"az do jesieni ewentualnie zadnych grubych kombinezonow czy swiateczno bozonarodzeniowych aplikacji

no i nawet nie ma wypisanych konkretnych firm pod ubrankiem czy rozmiaru a aukcja chwyciła

Gość nunonunonu
kombinezony dla kogos kto nawet nie wie ,ze jest w ciazy?:p

a dlaczego dla kogos kto nie wie ze jest w ciazy/> Ja urodzilam w lipcu synka a kombinezon byl dobry na niego do konca zima wychodzi sporo wiekszy .. Co do ceny no moze i drogo jak nie sprzedam to nie schowa...ale sam kombinezon cocodrillo kosztowal 250 zl a jest w stanie idealnym.. ten drugi kombinezon kosztowal 100 zl a mial na sobie maly go dwa razy no wiec nie wiem czy to drogo

nie sprzedam teraz trudno nie wystawiam tego jak nie ktorzy w celu zrobkowym ze ciuchy z lumpeksu ale uzywane tylko po moim synku bo niemam gdzie ich trzymac.

Gość te ciuchy moze sa
coccodrilo ale ja bym ich nie kupila , no moze oprocz kombinezonu bo ladny ale na pewno nie za 300zl :P dziecko bardzo szybko rosnie i moj syn jak sie urodzil to juz nosil rozm 62-68 wiec nie dalbym 300zl za cos co dziecko ponosi przez tydzien.

Gość okej a
dlatego ja ZAWSZE dla córy (i na sprzedaz :D) kupuje kombinezony z coccodrillo z 3 wyprzedazy na głowe bym musiała upasc by dac za kombinezon 250 zł dla gówniarza ;) daje 44 z l ,do 100 zł max

Gość nunonunonunonuno
rzeczy wygniecione moze i firmowe ale kiepsko zaprezentowane a kombinezon dla dziecka urodzonego w lipcu rozmiar 68...a skad mam niby wiedziec jak wielkie bedzie moje dziecko urodzone w lipcu? moja corka urodzila sie 62 cm dluga wiec kombinezon 68c na zime ?watpie

Gość zmien cene na nizsza

Sprzedałabyś gdybyś: zmieniła szatę graficzna poskładała ubranka do kupy zrobiła zestawy nie licz skarpetek i czapek jako szt odzieży gorsze ciuchy ida za wiecej powodzenia, widac ze ładne ale strona Oka nie cieszy ;)

Gość Nie mam hasła
Sprzedam ubranka dla chłopca w rozmiarze 86-92 - dobrze i tanio !!!! Mam do sprzedania komplecik do chrztu i nie tylko firmy krasnal - garnitur, koszula, kamizelka (pulower), muszka i kaszkiecik!! Polecam!