Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogonówka

Jacy w łóżku sa 22latkowie ja mam 27

Polecane posty

Gość ogonówka

Ostatnio ugania sie za mna22 latek. Nie powiem chopiec zadbany, przystojny, inteligentny i na poziomie. Sek w tym ze ja nigdy nie mialam tyle lat mlodszego faceta od siebie w łózku i zastanawia mnie jacy sa takie mlode ogierki :) ma ktos doswiadczenia z mlodszymi? Ja mam 27 lat al nikt mi tyle nie daje, jestem zadbana kobieta i zawsze pociagali mnie starsi ode mnie.

Gość ogonówka
upupup

Gość ogonówka
Ok naPISZCIE COS. Sa otwarci, niesmiali, szybko dochodza? jacy są?

Gość ogonówka
Dla mnie wazne sa piszczoty i ostry seks a takze dluga minetka

Gość ja mam młode bożyszcze
mój będzie miał za miesiąc 22 i powiem tak: myśle, że wszystko zalezy od osobowości i temperamentu każdego poszczególnego faceta, ale mój - wysportowany, zadbany, studiuje, ma zainteresowania i jest bardzo przystojny. gdyby mógł kochałby się codziennie - gdy byliśmy na wakacjach (mial 21) to praktycznie wychodziliśmy z łóżka tylko rano, żeby się wymyć i coś zjeść, potem w porze obiadowej wybrać się na miasto, żeby coś zjeść no i potem do konca dnia dalej seks, zakończony wspólnym prysznicem.. potem w nocy jak się obudził, to znowu się do mnie dobierał i tak przez 2 tyg. w to wchodziły formy seksu: anal, oral, hiszpański, petting.. poza tym przetestował chyba milion pozycji. teraz jest raczej tak, że nie mamy zbytnio warunków, ale jak się spotykamy, to non stop mnie dotyka, całujemy sie, robi mi dobrze ręką, czasem są jakieś szybkie numerki, a w weekend zabiera mnie gdzieś, gdzie możemy pare godzin spędzić w łóżku. oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, co mamy. jest po prostu BOSKI.

wygląda to mniej więcej tak, że zaczyna tak delikatnie, całuje mnie wszędzie, lekko głaszcze, a gdy widzi, że jest mi juz bardzo dobrze i bardzo mokro, zaczyna dominować.. obezwładnia moje ręce i traktuje mnie mocniej.. ostatnio nawet złapał mnie za szyje i włosy.. są klapsy i czasem mocniej mnie łapie za pupe i piersi. a jak już dojdzie to od nowa.. znowu jest delikatny, czuły i bardziej 'opiekuńczy'

Gość zdrastfujFUNF
Będziesz dla niego jak mamuśka przybrana!

Gość ja mam 22 lata
i lubie oral i anal

jeszcze dodam, że poza seksem mój men jest strasznie czuły, romantyczny i kochany, natomiast BARDZO NIEDOJRZAŁY EMOCJONALNIE!!! :) przy kolegach zgrywa twardziela, chodzi na dyskoteki(beze mnie, ale nie mam pretensji) jest bardzo nieodpowiedzialny.. nie dotrzymuje słowa, często mnie oszukuje(ale zawsze ma jakieś usprawiedliwienie wiarygodne;) ) poza tym dobrze się uczy, odnosi sukcesy w sporcie, jest bardzo rodzinny - uwielbia rodzinne imprezy, pije dużo alkoholu, uważa siebie za mistrza kierownicy, w wolnym czasie gra w xbox360, ogląda strasznie dużo filmów i seriali, zna się na muzyce jak mało kto, a jeśli chodzi o samochody to jest ekspertem w tej dziedzinie. kocham go i całe to jego pokręcone, niedojrzałe jestestwo.