Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość anka234,
grubyyo >>> dziękuję również za rozmowę, rady i Twój - męski punkt widzenia :) A niech mu będzie ;) Milej nocy, Pozdrowionka

Gość anka234,
grubyyo >>> odezwał się , a jakże by inaczej :) Wczoraj odpisał na sms-a, a dzis w dzien sam od siebie wyslal do mnie , supcio :) Teraz wypadało by mu odpisac co nie? ;-) p.s. miałeś racje, a nawet nie oczekiwalam, ze wczoraj odpisze

Gość glupio pytammmmm
a skad on Anka jest??;)

Gość anka234,
glupio pytammmmm >>>> z Polski :) a co?

Gość glupio pytammmmm
a wojewodztwo:) no nic no moze mam troche podobno sytuacje;)

Gość glupio pytammmmm
podobnĄ ofc

Gość anka234,
glupio pytammmmm >>> a Ty K czy M ? napisz najpierw Ty a ja potwierdze jak to samo ok?

nie ma nic gorszego od nieuzasadnionego milczenia faceta na poczatku znajomosci:o

anka234, Uffff. Odetchnąłem z ulgą. Cieszę się bardzo że chłopina nie zawiódł nadziei jaką w Nim pokładaliśmy. Czy Mu odpisać to nawet nie pytaj bo odpowiedź jest oczywista, czyli "A niech ma". ;)

A nieuzasadnione milczenie w późniejszej fazie związku jest lepsze? Tak samo bolesne, lecz na początku bardziej to nas dotyka bo bardziej czekamy na każdy znak od ukochanej osoby.

Gość anka234,
grubyyo >>> no narazie nie zwiódł, ale do tych spraw podchodze z dystanesem a to dlatego, że juz chyba zadna reakcja (pod wzgledem kontaktu) nie zdziwi mnie ze strony facetów setunia >>> niestety już to przerabiałam - milczenie nie wiadomo z jakiego/czyjego powodu - najokropniejsze co może spotkac na poczatku, w trakcie i na koniec znajomosci Chyba wszystkie w/w etapy przeszlam , wiec jestem zahartowana ;)

Gruby a co myslisz o tej sytuacji: smsy to on przewaznie pisal pierwszy na gg ja sie odzywalam zazwyczaj pierwsza bo on sie uwidacznial a ja przewaznie jestem na "niewidocznym" dzwonil pare razy no i od wczorajszego popoludnia milczy napisal na gg wtedy jak ostatnio pisalismy, ze sie pozniej odezwie a tu nic przewaznie z rana jak do pracy dotarl pisal esa a dzis cisza jak myslisz , czym moze byc to spowodowane????????

no wna kazdym etapie jest bolesne ale na poczatku jest o tyle to trudne, bo sie jeszcze dobrze tej osoby nie zna i nie wiemy dlaczego sie tak zachowuje, a jak jzu kogos bardziej znamy to jakos to mozemy wytlumaczyc i zrozumiec lepiej Anka no to skad on jest?:)

Powodów mogą być setki tak naprawdę. Jeśli ostatni Wasz kontakt nie zakończył się jakimś nieporozumieniem to możemy wykluczyć tzw. focha. ;) Możliwe że np. ma do rozwiązanie jakiś trudny dla niego problem i potrzebuje się odizolować by to przemyśleć lub rozwiązać. Może miał dziś urwanie głowy w pracy (ja miałem). Takich scenariuszów można pisać wiele a i tak pozostanie to w sferze domysłów. Najlepiej by było napisać lub zadzwonić do Niego i zapytać czy wszystko w porządku bo zaniepokoiła Cię ta cisza.

Gość anka234,
setunia >>>> znad morza a jakie mogą być pwody kiedy ktoś nie chce z nami rozmawiac na zakonczenie zwiazku? jak myslicie? co moze byc powodem? bo do dziejszego dnia nie wiem :) juz to mnie malo interesuje (nie to co bylo na poczatku ;-) ale moze warto poznac opinie i doswiadczenia innych :)

Gość anka234,
"Może miał dziś urwanie głowy w pracy (ja miałem)" grubyyo >>> ale Ty mimo to piszesz z nami :)

dzieki:) no po prostu przewaznie ten kontakt ograniczal sie do jednego esa ja czasami nawet nei odpisalam ale ostatnio jakos zaczelo mi na nim zalezec bo tak wytrwale sie do mnei odzywal i jakos tak ostatnio mielismy czestrzy kontakt mysle ze to moze byc cos zwiazane z ta praca, bo ostatnio mial wolne, wiec pewnie jakies zaleglosci i urwanie glowy, jak to po wolnym mial;) dodam , ze znam go z portalu randowego i moze byc tak, ze zaczal kontaktowac sie z inna kobieta ;) tak czy siak dzis nic pisac juz do niego nei bede chociaz nie raz o jeszcze bardziej poznej porze slal mi esy napisze ew jutro w fgodzinach pozno porannych:) by zrobilo mu sie milo:)

Gość anka234,
grubyyo dobrze pisze (radzi) mój kolega sam mi wyjaśnił całodniową ciszę, ale warto zapytac w ten sposób: "Najlepiej by było napisać lub zadzwonić do Niego i zapytać czy wszystko w porządku bo zaniepokoiła Cię ta cisza" Jak facet ma jakiekolwiek uczucia i jest na jakimkolwiek poziomie to da znac (odpisze) hehe dzis juz jestem madrzejsza >>> grubyyo ;)

nie wiem na czym to polega ale jedni maja szczescie w milosci , poznmaja kogos i okazuje sie ze to ten a inni ciagle sie mecza, bo trafiaja ciagle nei na tych ktorzy sa im przeznaczeni i gdzie w tym jest sprawiedliwość?

On jest na poziomie!:) i ma uczucia:) jest dobrym czlowiekiem ale g\facet to w koncu facec i jak kobieta bedzie ciagle inicjowac kontakt to9 on pewnie zacznie go unikac

anka234, "znad morza" Nie strasz mnie tu dziewczyno bo jeszcze się to okaże mój sąsiad zza ściany. ;)

setunia A może pomagają bardziej tej miłości. Samo to niewiele się dzieje. Trzeba dbać o każdy szczegół i czasem obniżyć swoje zbyt wygórowane oczekiwania. W końcu tych książąt na białych rumakach jest ograniczona liczba.

Gruuby mam nadzieje, ze on mysli tak jak Ty:) ale teraz to juz naprawde pozno:) i jesli nei odezwie sie jutro do 9tej rano to ja do neigo napisze:) nie chodzi o to, zeby mi korona z glowy nie spadla ale o to ze nei chce byc zbyt nachala i zeby pomyslal ze jestem jakas deperatka

Gość anka234,
grubyyo >>> czyżbyśmy byli ziomalami ? :) a masz takiego fajnego sąsiada? ;) a w życiu wszystko jest mozliwe jak w bajce zdarzają się cuda :) setunia a takie (jak twoj) typu skad są ? :)

Dzieki kochani za pogawedke jesli pozwolicie, to napisze jutro wieczorem, jak sie sprawy maja a teraz uciekam spac spokojnej nocy 🖐️:)

P.S. wlasnie sobie uswiadomilam, ze powinnam sie stosowac do slow w stopce P.S ' Anka z łódzkiego:) dobranoc raz jeszcze🖐️