Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość anka234,
Witajcie setunia >>> dobrze, ze nie przez milczenie chce Ci to wyrazic, a pomyśl, że nie ten to inny ;) grubyyo >>> fusy z Twojej herbaty nie oszukały zaskoczył mnie jeszcze przed północą :) to było cudowne ;) moje serce raduje się z tego powodu, choc obawy sie nie rozwiały thela hun >>> Twoje zdanie jest zupełnie inne od poprzednich, chyba tez tak troche myslalam, ze jak komus zalezy to niech sie stara (plaszczy sie), ale pewnie wszystko zalezy od charakteru czlowieka i ja np widze, ze w tym przypadku rady grubyyo calkowicie zdaja egzamin - przynosza porzadany skutek :) Ile ludzi tyle opinii...

Gość anka234,
setunia >>> telefon , w sumie obudził mnie, ale byl mily wiec nie zaluje :)

Gość anka234,
odrazu zaznacze, ze moj sesek tez byl mily :-) W sumie na dzien dzisiejszy mysle, ze tak naprawde nigdy nie ma pewnosci czy to co robimy jest pewne, czy dana osoba jest warta, ale jesli choc troche wsluchamy sie w serce, jesli intuicja cos tam podpowiada to chyba warto ryzykowac, w przeciwnym przypadku nigdy sie nie dowiemy, czy z tego cos byloby czy zostanie jedynie wspomnienie :-)

w sumie to trache niekulturalne dzwonic o tak poznej porze ja bym pewni nie odebrala

Ania czy Toj esemes byl bardzo intymny??? bo mily to pojecie ogolne jak dlugo juz macie kontakt?? mieszkacie w tym samym miescie??? planujecie juz spotkacie?

Gość anka234,
setunia>>> nie pomyslalam, ze to jest niekulturalne zachowanie, pewnie tez bym nie odebrala gdyby mnie nie obudzil, a jak juz sie stalo to raczej wypada :) sms nie byl intymny, jak wczesniej pisalam nie otwieram sie odrazu dla kazdego, raczej trudno mi sie otworzyc na nowo poznane osoby, nie chodzilo tez w nim o wazeliniarstwo bo tego nie lubie, po prostu byly w nim slowa, ktore kazdej osobie, ktoraby go dostala zrobilo sie milo :) Pomyslalam jaka wiadmosc (w sensie sms) poprawilaby mi humor (np od niego) i taka tez napisalam Traktujmy ludzi tak jak sami chcielibysmy byc traktowani to bardzo madre stwierdzenie A tak nawiasem mowiac jakbym nie odebrala tego tel to pewnie przez min. pol godz. myslalabym, ze moze cos stalo, ze tak pozno dzwonil i takie mysli nie dalyby mi szybko zasnac :)

Gość anka234,
Kontakt mamy od niedawna, ale jak dla mnie to i tak sukces, ze przez ten czas nieprzerwalnie - dla mnie to nowosc :) Mieszkamy niestety dosc daleko od siebie, w przeciwnym przypadku na pewno juz bylibysmy po spotkaniu :) a jak jest u Ciebie?

ja mimo wszystko uwazam ze dzentelmen na tym etapie znajomosci nie powinien dzwonic do kobiety o tak poznej porze ja tez pisze milo, ale jak teraz czuje ze on sie dystnsuje to pisze tak bardziej neutralnie ja juz pisalam z nas dzieli ponad 90km a Was ile??

Gość anka234,
setunia>>> sorki, ale na forum wolalabym nie podawac takich informacji jak chcesz to podaj namiar na siebie

Gość anka234,
no wlasnie jakos tu tak pusto bez niego czyzby dzis chcial od nas odpoczac ? ;)

Jestem jestem Drogie Panie. Tak sobie siedzę cichutko bo widzę że sobie rozmawiacie i mnie tu nie trzeba dziś.

oczywiscie ze Trzeba! meski punkt widzenia jest potrzebny na kazdym kroku:) poza ym sam sobie tez mozesz cos napisac:)

setunia Oświeć mnie jeśli możesz oczywiście co takiego Wiesz Kto napisał że Jego notowania tak spadły.

Gruby zapytalam jak mu minal wczorajszy dzien napisal ze u niego powolutku ale do przodu zapytalam czy byl w kosciele jak planowal napisal ze byl nawiazal do tematu sporu odnosnie pochowku pary prezydenckiej na koniec zyczyl mi duzo sloneczka i milego dnia :)

Gość anka234,
grubyyo>>> a co Ty sadzisz o dzwonieniu o poznej porze? wyrazisz swoje zdanie na ten codzienny, ale jakze wazny temat

setunia Trochę drętwo ale w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Jeśli poprzednie sms-y były bardziej osobiste to blado to wypadło ale ja bym nie odpuszczał. Anka234, Ja z zasady dzwonię do obcych nie później niż do 20 ale na telefon od ważnej dla mnie osoby to mógłbym całą noc czekać

Gość anka234,
grubyyo>>> pomecze Cie dzis jeszcze troche a co jak facet mowi, a potem nie zrobi co powiedzial ? ehh znowu zaczynam wybaczcie

no i blado faktycznie ejst:( znowu na portalu randkowym siedzi wiecie co olewam juz te sprawe nie zamierzam sie starac wiecej niz on z siebie daj ide poczytac przed snem dorej nocki🖐️

To brzydko i dotyczy to każdego człowieka. Jeśli wiem, że nie będę w stanie się wywiązać to nigdy nie obiecuję. Jeśli nie mogę czegoś wykonać z przyczyn losowych lub niezależnych ode mnie to wyjaśniam przyczyny i przepraszam. Tak postępują dorośli ludzie i tego należy wymagać od każdego.

setunia Chyba masz rację. Nie wart Ciebie po prostu. Miłego czytania i spokojnych snów.

Gość anka234,
grubyyo >> your address is good?

Gość anka234,
Spokojnej nocki >>> setunia 🌼

anka234, Good. Odpowiedź poszła, poleciała, popłynęła czy jak to tam jest. :)

Gość telegrosik 123
:) Grubyyo - postanowiłam napisać mneij więcej w tym tonie, który radziłeś dziewczynom - że miło by było, gdyby się odezwał, że rozmowa z nim poprawia mój nastrój, etc. I się odezwał , porozmawialiśmy ponad godzine :) dzięki :) Tylko dziś jakby mnie unika - myślałam, że sie odezwie, napisze, a tu nic... Wyłączył komunikator dośc wczesnie - nie wiem, czy to z obawy , że zagadam go znowu .... Nie wiem, poczekać , aż sam się odezwie ? Bo takie natręctwo to trochę jest.... Mimo, iz on podobno tak nie uważa....

telegrosik 123 Witaj. Cieszę się że udało się Go zmobilizować. Nie analizuj zaraz każdego Jego zachowania bo nie wiemy jaka była przyczyna, może ważne sprawy, może zmęczenie (ta pogoda mnie osobiście dobija). Jeśli On nie uważa tego za natręctwo to myślę że jak najbardziej masz prawo posłać Mu jakąś wiadomość. Nie od razu cały elaborat ale jakąś miłą wiadomość na dobranoc. :)

telegrosik 123 Jeszcze jedno, to jego stwierdzenie że nie uważa tego za natręctwo, to chyba w domyśle że krępuje się inicjować rozmowy i czeka na Twój ruch. Tak to odbieram.

Gość telegrosik 123
Nie uważał za natręctwo w czasie jednej z poprzednich rozmów ;) Co nie wiem, czy się nie zmieniło. Z drugiej strony chłopak ma przeciez własne życie, znajomych, kolegów - choć wydaje mi się , że raczej węższe grono -i mógl przeciez spotkać się ze znajomymi np. lub spędzić czas inaczej. A czy go zmobilizowało ? Hm, napisał od razu jak się pojawił, więc to chyba dobry znak ;) Albo moja wiadomość była tak desperacka, że się chłopina wystraszył, że jak mi nie odpisze, to jeszcze się załamię ;)