Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia1988wroc

Krwawienie po miesiączce

Polecane posty

Witam mam problem w zeszły czwartek dostałam miesiączke noi zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, niestety po tygodniu krwawienie się nie skonczyło teraz mija 11 dzień od rozpoczęcia okresu a krwawienie nie ustępuje. Co to może być i czy któraś z was miała taki problem... Z góry dziękuje za pomocne odpowiedzi

Gość EwelinkaMalinka
wypad do ginekologa!! ale juz!!!

Gość ence-pence
hm ja tez tak mialam w zeszlym miesiacu. Z tym, ze u mnie byla to pierwsza miesiaczka po porodzie, więc zwaliłam to na garb jeszcze świrujących hormonow w moim ordaniźmie. Mozliwe bys byla w ciązy? lepiej to hcyba skonsultowac z lekarzem.

jesli zaczęłaś brać tabletki dopiero co to plamienie może występować i to jest normalne, nie niepokojące. w drugim cyklu tez tak może byc. jesli nic nie piecze i nie swędzi i nie ma podraznienia przy okazji to powinno byc w porzadku raczej

Ulotka się kłania :)Do 3 opakowań możesz plamić i krwawić, co kilka dni lub nawet cały czas. Nie ma znaczenia, że brałaś wcześniej. Odstawiłaś i zaczęłaś znów przyjmować, więc traktujesz to jako pierwsze opakowanie.