Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem oj nie wiem

co z załogą ? z oficerami BOR ??

Polecane posty

wszyscy tylko, kaczynski ( bez ironii), wasserman, szmajdzinski, kaczorowski, itd...oczywiscie szok, i zal, wspolczuje, sama sie nie moge otrzasnac......... ale czemu niekt nie wspomina o zalodze, o pilotach, o stewardessach, o ochroniarzach? to co oni nie sa warci wspomnienia i zalu, bo nie byli znani> ? nie mieli rodzin? nikt po nich nie placze, czemu jest taki podzial? na znanych inieznanch, gorszych i lepszych chyba ze cos przeoczylam

przeoczyłaś..było o BOR-owcach, pilotach, sewardessach..studentki, jedna z nich zostawiła 3 dzieci małych.. tragedia, co zrobić.. :(

no ale o nich to jakos mniej, ogladalam od wczoraj tv non stop, no ale coz, takie zycie, jedni sa slawni inni nie, tak czy siak, dla wszystkich ofiar

Gość chipsy lays
Boże jacy młodzi :(

o to tego nie widzialam, dzieki putra 8 dzieci, to jakos tak im chyba lzej, a marta jedynaczka, ech, ja tez jestem jedynaczka i mam tylko mame, no zal, kazdego zal, ksiezy, w ogole kazdego to poruszylo (chyba) kto jest wrazlwiy na ludzka krzywde, kazdy powinien doczekac starosci, czy to polityk, czy zwykly czlowiek, w ogole dla wszystkich ktorzy zgineli w wypadkach "wieczny odpoczynek"

to ja polecam galerie na wp.pl - sa zdjecia i kilka zdan o kazdym, kto zginal, zarowno o politykach, jak i zalodze i pozostalych

bardzo mlodzi byli, i piloci i te dziewczyny, ale coz wielu mlodych ludzi teraz ginie w wypadkach, to jakas zgroza jak tak dalej pojdzie to faktycznie bedzie koniec swiata

dzieki za linki , jeszcze jakos smutniej mi sie zrobilo

Gość yyyyy ale ja tam nie widze
zeby pisalo zeby ktoras ze stewardess - z calym szacunkiem dla niej - zostawila dzieci.