Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNE SKRZYNKI

CZARNE SKRZYNKI z samolotu-pewnie Znają ich treść

Polecane posty

Gość CZARNE SKRZYNKI

na 100% już znają ich treść ale się zastanawiają jaką wersję powiedzieć ludziom...to jest pierwsze co pewnie sprawdzili, a Rosjanie już dawno je oddali Polakom...nigdy nie dowiemy się prawdy czy to nie były "naciski" załogi żeby lądować :(

Gość CZARNE SKRZYNKI
to jest też zapis rozmów z kabiny pilotów

Gość Kocham Mocno
były naciski..ale aby nie dac wrogom radosci (krytykowali go, więc on tez był spanikowany...że znów go skrytykują) wiec oni tez są winni jego decyzji...są winni.. redaktorzy gazet, portali...to oni manipulowali publiką że cham prostak itp.. a ludzie go kochali.. po prostu powiedziec, że samolot obniżył się do lądowania..mgła się niby rorzedzała to raz gęsta się robiła..tak w kółko..dlatego..samolot tyle razy podchodził do lądowania..a gdy podjął ostateczna próbę mgła była bardzo gęsta..i w ostatniej chwili samolot podjął próbę zawrócenia na inne lotnisko..ale..cała moc silnika spowodowała szarpniecie maszyną lewoskret..i sie wywaliła..z powodu tarcia zapaliła się itp.

Gość dsfhhhhhhhhhhhhhh
Tylko zapisy funkcjonowania przyrządów? Ja słyszałam, że także zapis dźwiękowy wszystkiego co się działo w kabinie

Gość cfxbn fgvnm
ale tez zapisy rozmow, nawet mowili o tym w tv

Gość Rosja wzięła skrzynki
ot tak, wzięli :( ktoś chyba k=musiał je im wręczyć??!! No bo jak, wzięli bo sobie leżały czy co?!?! Wzięli bo pierwsi je zauważyli??!! SKĄD ONE WZIĘŁY SIĘ W ROSJI??!!!

Gość CZARNE SKRZYNKI
tak, to jest zapis wszystkich rozmów w kabinie pilotów

Gość CZARNE SKRZYNKI
czarnew skrzynki są w tym samolocie...oni je znalezli na miejscu katastrofy!!!!!!

debile kurwa zanim zaczniecie srać po kafe poczytajcie troche czarne skrzynki zostaly otworzone dopiero w obecnosci ekspertów z polski matoły kurwa :o

Gość Rosja wzięła skrzynki
przecież to był polski samolot, dlaczego skrzynki są w Rosji?? :( :( :(

Gość a niby czemu mialoby
rosja wziela skrzynki - brawo za twą mądrosc buehehehe a tak powaznie tez jestem ciekawa co z tymi skrzynkami. wydaje mi sie ze cos czarują. napomkneli cos o tym, że jest mozliwosc ich uszkodzenia :/

Gość Kocham Mocno
myślę, ze piloci mieli zbyt małe doświadczenie.. gdyby tym samolotem lecieli piloci z usa...nawet mimo nacisków wylądowaliby.. a jeśli uderzyli zginęłoby..może z 10 osób.. widziałam manewry...w serii największe katastrofy w przestworzach. nie wiem czemu..wieża kontrolna nie potwierdziła...ze są 1,5 km od pasa startowego? pilot z powodu mgły nie był tego pewny....więc wolał zawrócić...bał się rozbić... a mógł na ślepo..lądować..i Bóg był po ich stronie bo mimo mgły..byli idealnie nad pasem startowym...

Gość upssss
Interia podaje,że na skutek wstrzasu w skrzynce przesunęła się taśma... czyli jasne - prawdy nie podadzą

Gość CZARNE SKRZYNKI
Jeżeli nie podadzą prawdy to znaczy że nie jest ona na nikorzysć załogi itp.:(