Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catrinkka

Zdrada chłopaka co robić !!

Polecane posty

Gość Catrinkka

Siemka niewiem co robić 3 dni temu dowiedziałam sie że mój chłopak mnie zdradzał i zdradził niedawno[jestem z nim 8msc] na początku dużo sie kłóciliśmy i on mi powiedział na ten temat że szukał pocieszenia myslał że z nami to będzie koniec i był z nia i sie całowali ;/ i ja o niczym nie wiedziałam, z drugą dziewczyną też sie pocałował ale ona to zrobiła z zemsty na mnie mimo iż ja jej nic nie zrobiłam[chodizło o jej chłopaka o którym nie wiedizłam ja po prostu z nim gadałam... dużo do gadania to sie działo we wakacje ] ale sie pocałowali ;/,i on myślał że zerwaliśmy wtedy ale to nie prawda zerwaliśmy tylko raz ale na drugi dzień byliśmy znów razem, w poniedziałek ten co był świąteczny poszliśmy naa urodziny do kolegi było picie no i wypiłam ze dużo i spałam gdzie popadnie i impreza była fajna i wogóle i były 2 dziewczyny z którymi sie całował na tych urodzinach, robiło sie ciemno [to bylo niedaleko cmentarza] mój chłopak poszedł z tą pierwszą dziewczyną po tą drugą dziewczyne [co sie z nimi całował] no i ja sie dowiedizałam że sie znów pocałowali tylko niewiem jak kto zaczoł on czy ona ;/ i on mi powiedział że myślał że sie ze mna całuje iż na drugi dzień dostał od niej sms że sie całowali, z tą pierwszą więcej sie całował wsyzstko mi tłumaczył co i jak i mnie przepraszał a ja go tak kocham że mu wybaczyłam ale jutro mamy sie spotkać w 4 i sie dowiem jak to było bo znam po 2 wersje bo z tymi dwoma dziewczynami sie spotkałam i one mi to powiedziały że on mnie zdradza i następanie on sie tłumaczył mi więc zobacze kto jutro bdize kłamać a teraz to nieiwem mówiłam że wybacze a on mówi ze se to nigdy nie powtórzy i bdzie sie strał odbudować moje zachowanie a ja teraz nic nie czuje nieiwem co sie dzieje a dobrze mi z nim jest umiem wybaczyć chyba ale nieiwme co mam zrobić jakieś pomysły prosze piszcie

Gość jak to co....
olac!

Gość furgonetka
ZOSTAW GNOJA !!!! ja też wybaczałam , ale sie facet nie zminił i sie ni ezminił tez przy nowej lasce, kurwiarz i tyle, potem zacznie nbie tylko inne całować ale i bzykać, szkoda nerwów, wiem co mówie, kochałam na amxa ale ta niepewnośc i brak zaufania potem wyniszcza... chyba jestes młoda , wnioskuje to ze stylu pisma, poszukaj sobie chłopaka, który Cie doceni..:)Powodzenia

Gość Catrinkka
młoda jestem, tylko że ta miłośc i te słowa może to tylko przykrywka może nie kocha nieiwem bo to wszystko jets hu****e

Gość Catrinkka
teraz nie mam czasu jutro szkoła..

Gość jak to co....
a co ona napisala, bo mi sie czytac nie chcialo:P